Actualitate

Hoț din Gorj, reținut de polițiști

În data de 17 ianuarie, polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Secției de poliție rurală Pogoanele, sprijiniți de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un tânăr de 26 de ani, din Gorj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în forma continuată.

În perioada 6-20 decembrie 2022, bărbatul a pătruns prin forțarea ușilor de acces în două imobile din localitatea C.A. Rosetti, de unde a sustras mai multe electrocasnice și alte bunuri. Faptele au fost sesizate poliţiei de către părţile vătămate, doi bărbați în vârstă de 38 și 30 de ani, ambii din localitatea C.A. Rosetti.

Pe numele tânărului a fost emis mandat de aducere, acesta fiind depistat în județul Brașov și condus la Secția de poliție rurală Pogoanele pentru audieri.

Prejudiciul, estimat de către persoanele vătămate la suma de 7.400 de lei, a fost recuperat de către polițiști în proporție de 75 la sută. În baza materialului probator administrat, poliţiştii au dispus, pe bază de ordonanţă, reţinerea pentru 24 de ore, iar în cursul zile de 18 ianuarie urmează a fi prezentat Parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

 

Articole similare