vineri, 16 aprilie 2021

Horațiu Mălăele deschide prima ediție a Festivalului de Caricatură „BZâmbete”

Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” organizează prima ediție a Festivalului de Caricatură „BZâmbete”, iar cuvântul de deschidere îi va aparține celebrului actor, regizor, caricaturist și scriitor Horațiu Mălăele. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 10 aprilie 2021, la ora 16.00, pe Terasa „La Brasserie” de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Evenimentul se prezintă ca o mixtură între vernisaj și manifestare mondenă. Cei interesați sunt invitați să ia parte la vernisajul Expoziției de Graficaturi semnată Horațiu Mălăele, dar și la momentul de caricatură live. Trupa Fără Zahar va fi și ea prezentă astfel buzoienii pot vedea cât de schimbați sunt membrii trupei la 15 ani de la înființarea ei. Cei doi membri ai trupei au fost prezenți pentru prima oară la Buzău în anul 2013. Caricaturiștii buzoieni Adrian Bighei, Vasile Milică Ene și Daniela Bălan se numără printre artiștii care sunt invitați la Festivalul de Caricatură „BZâmbete”.

În perioada 12 aprilie-10 mai, expoziția se va muta la Vila Albatros – Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman”, unde doritorii o vor putea viziona zilnic între orele 10.00 și 19.00. Cei care vor lua parte la festival vor primi o caricatură și multe „BZâmbete”, conform celor anunțate de reprezentanții Centrului Cultural „Alexandru Marghiloman”.

La conducerea Centrului Cultural „Alexandru Marghiloman” a fost numită Florina Potîrniche. Aceasta, împreună cu viceprimarul Oana Matache, au revigorat activitatea Centrului Cultural „Alexandru Marghiloman” prin deschiderea către tineri și către arta contemporană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...