vineri, 16 aprilie 2021

Ce face omul cu două case de bani goale

Chiar dacă nu aveau niciun leu în ele, două case de bani i-au adus un câștig frumos unui bărbat din Pătârlagele. Din păcate, bărbatul nu s-a putut bucura de bani. În data de 6 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Pătârlagele l-au identificat ca fiind principalul bănuit de comiterea unui furt, faptă sesizată polițiștilor în data de 2 aprilie.

Din cercetări a reieșit faptul că bănuitul, de 45 de ani, din Pătârlagele, ar fi sustras, în perioada martie-aprilie, două case de bani confecționate din fier, din curtea unui imobil aflat pe raza aceleiași localități, sediu în care funcționa­seră în trecut două societăți comerciale. Furtul a fost săvârșit în dauna unui localnic în vârstă de 43 de ani, iar prejudiciul în valoare de 800 de lei a fost recupe­rat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Polițiștii buzoieni continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuitului, precum și pentru luarea măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...