Monden

Horațiu Mălăele aduce la Buzău spectacolul ,,Sunt un orb”

Pentru că încă mai avem nevoie de frumos în viața noastră, unul dintre cei mai mari actori ai scenei românești vă așteaptă luna viitoare la un spectacol deopotrivă comic și emoționant. Farseur din vocație, cu șarm, inteligență și umor, Horațiu Mălăele va juca spectacolul ,,Sunt un orb”, pentru a face o nouă demonstrație de virtuozitate. Show-ul va avea loc pe 14 iulie, de la ora 19.30, în Club No Limit și va conține multe ,,lovituri de teatru”, așa cum trebuie să fie un bun spectacol de improvi­zație.

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani, așa cum îl descrie Ion Cara­mitru, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și, de aceea, niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta. Pentru această variantă a spectacolului ,,Sunt un orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insi­nuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita. Aces­tea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeți atât de diferiți ca stil sau gândire vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele. Convins că râsul va mântui, spectacolul ,,Sunt un orb” cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar și proză scurtă. ,,Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră”, a spus Horațiu Mălălele.

Nu vor lipsi, evident, nici momentele de improvizație, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul re­pre­zentațiilor sale. Artistul își va provoca spectatorii, cu umor și sinceritate, într-un recital de neegalat, cu avertismentul: „Pericol de râs în hohote”.

Prețul unui bilet la categoria I este de 80 lei, iar la categoria a II-a este 60 de lei. Din cauza restricțiilor sanitare, capacitatea sălii este redusă la jumătate și, de aceea, este bine să rezervați sau să achiziționați biletele din timp.

Articole similare