HC Junior BB, calificată în Grupele Valoare la junioare 3!

  • Victorii pe linii pentru micuțele handbaliste pregătite de Alina Horjea și Dana Braniște

HC Junior BB, clubul condus de surorile Alina Horjea și Dana Braniște, ține în viață handbalul juvenil de la cel mai mic ni­vel și a reușit o performanță remarcabilă prin echipa de junioare 3. Reluarea competițiilor juvenile nu le-a prins nepregătite pe mi­cuțele handbaliste buzoiene, care au obținut victorii pe linie în turneul geografic al Campionatului Național – Seria I, organizat la Comă­nești, și s-au calificat în Grupele Valoare, altfel spus un play-off, ultima fază înainte de turneul final. HC Junior BB le-a învins pe OK Onești, cu 40-14, pe CSM Rm. Sărat, cu 44-35 și pe CSO Co­mănești, cu 43-28. La începutul lunii februarie, după aproape un an de pauză competițională, în primele meciuri, echipa buzoiană obți­nuse, de asemenea, trei victorii: 47-12 cu OK Onești, 42-30 cu CSM Rm. Sărat și 27-25 cu ACSO Comănești. „Grupa Valoare ne așteaptă la nivel de j3 feminin!!

Atunci când muncești, ai încredere și ești curajos, încep să apară și rezultatele!! Felicitări fetelor, atunci când vreți, puteți!! Ați fost minunate și ați arătat că nu degeaba faceți eforturi și sacrificii. Mulțumim părin­ților, mulțu­mim tuturor celor care sunt alături de noi!! Împreună mergem mai departe!! Să ne bucurăm de handbal, să ne bucurăm de competiție și să muncim să fim mai buni”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului la finalul turneului de la Co­mănești.

Lotul de junioare 3 cu care HC Junior BB a participat la turneul de la Co­mănești a fost alcătuit din Ana Manta, Cristiana Vă­leanu, Miruna Zăbavă, Sara Voicu, Maria Mol­doveanu, Florentina Niță, Ioana Coman, Diana Brînză, Diana Oprea, Maria Moise, Daria Chițu, Maria Streja, Amalia Șandru, Bianca Nicolae, Bianca Gavrilă și Beatrice Tăbîrcă.

Articole similare

error: Continut protejat!!