luni, 03 august 2020

Handbalistele, în cantonament la Cheile Grădiștei

A doua etapă a pregăti­rilor pentru echipa feminină de handbal. După o primă perioadă, rezervată antrenamentelor în aer liber, pe stadionul „Gloria”, handba­listele buzoiene au plecat la Cheile Grădiștei, pentru un cantonament în vederea efectuării antrenamentelor în regim deschis, urmând toate măsurile și prevede­rile legale.

Jucătoarele pre­gătite de Ovidiu Mihăilă vor rămâne la munte pentru aproximativ două săptă­mâni. Din lotul deplasat la Cheile Grădiștei nu face parte Ana Maria Simion, în recuperare în urma unei intervenții chirurgicale.

Echi­pa buzoiană are în program să dispute primul meci oficial de la momentul în care fostul sezon a fost întrerupt și, ulterior, suspendat, pe 22-23 august, în Final Four-ul Cupei Ro­mâniei. Apoi, în prima partidă oficială din sezonul competițional 2020-2021, dacă programul nu va suferi modificări între timp, pe 27 august, la Sala Sporturilor, fetele lui Ovidiu Mihăilă vor avea parte de o confruntare-șoc, cu CSM București, în prima etapă a Ligii Na­ționale.

loading...
error: Content is protected !!