Actualitate

Braconier din Unguriu, săltat iar de polițiști. Ce arme ascundea și unde

În perioada 30 iunie-05 iulie, polițiști din cadrul Biroului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară  la imobile din localităţile Boldu, Vernești şi Cislău, la locații ale unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii au efectuat perchezițiile la mai multe imobile utilizate cu diferite destinații de persoanele bănuite, doi bărbați de 51 și 44 de ani din localitatea Boldu, respectiv localitatea Unguriu.

La adresele percheziţionate au fost identificate și ridicate o armă lungă cu aer comprimat, două cutii cu alice metalice, deţinute fără drept, o pușcă lungă tip airsoft, o armă de vânătoare, artizanală,  și un număr de 10 cartușe.

Cercetările sunt continuate în cazul ambilor bărbați pentru comiterea infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.

Bărbatul de 44 de ani a mai făcut obiectul unor percheziții în ultimele luni, prima în aprilie, când au fost audiate 12 persoane. A reușit însă să ascundă unele arme pe care le deținea ilegal. Polițiștii I le-au găsit acum în două imobile pe care le frecventa, unul în Cislău și celălalt în Vernești.

 

 

Articole similare

error: Continut protejat!!