Sport

Gură de aer proaspăt pentru Andrei Prepeliță. Gloria câștigă la Slobozia

Gloria obține, în sfârșit, o victorie. Cele trei puncte aduse de la Slobozia sunt importante atât în economia sezonului regular, cât și pentru staff-ul celor din Buzău, oameni care au jucat cu amenințarea demisiei în cazul unui rezultat negativ.

Singurul gol al partidei a fost înscris de Vali Dumitrache, după o cursă excelentă a lui Mihaiu, în flancul stâng. Fostul dinamovist l-a găsit pe tânărul internațional la marginea careului de șase metri, atacantul îndeplinind formalitatea de a împinge balonul în poartă. Câteva minute mai târziu, Chică-Roșă putea să majoreze scorul, dar a reluat cu capul, pe lângă poartă.

În a doua parte, Gloria s-a mulțumit să conserve avantajul, având, totuși, o ocazie monumentală. Proaspăt intrat în teren, Radic a scăpat singur cu Denis Rusu, însă a preferat să-și așeze balonul pe piciorul stâng, în loc să șuteze cu dreptul, de la 10 metri. Tempo-ul pierdut de croat i-a dat ocazia lui Ibrian să-l deposedeze.

Până la final, Buzăul a reușit să conserve rezultatul, urcând, astfel, pe locul 4, cu 21 de puncte.

 

Un comentariu

  1. Felicitări pt articol! Se pare ca alte „publicații” locale regretă acest rezultat și nu au scris inca nimic(sau caută formulări tendentioase)… dacă rezultatul era negativ atunci apăreau iar pe tapet favoriții lor Vioară Comoară și Iliesta. Tot respectul pt carierele celor menționați dar parcă prea au apărut ca hienele cum au simțit sânge…

Articole similare