Monden

Grațiela Teohari Duban ,,încalță” iar pantofii de… televiziune!

Pandemia i-a oferit cu porția acces la public și la spectacole, așa că Grațiela Teohari Duban a încercat să se reorienteze cât mai mult către televiziune. Prin urmare, vedeta revine pe sticlă, unde va prezenta o emisiune nouă. Grațiela Duban nu va fi singură la cârma emisiunii de la Kanal D, ci alături de Vladimir Drăghia. Premiera emisiunii a avut loc duminică, la Kanal D, emisiunea „Deștepți cu banii” propunandu-și să ofere telespectatorilor sfaturi, idei utile și ușor de aplicat în viața de zi cu zi.

Alături de cele două vedete, în fiecare ediție va fi prezentă și Nicoleta Deliu-Pașol, Head of Communication & CSR la Banca Comercială Română. Aceasta va avea rolul „Profei de bani”, reprezentând, în economia show-ului, persoana cea mai potrivită pentru a le explica atât concurenților, cât și teles­pectatorilor, cum să gestioneze înțelept fondurile financiare de care dispun.

În fiecare ediție a emisiunii „Deștepți cu banii” se vor confrunta două echipe formate din câte doi membri. Aceștia vor trebui să răspundă unei serii de întrebări legate de domeniul financiar, dar abordarea este una cât se poate de pragmatică, de simplă, cu aplicabilitate directă în viața noastră, cu exemple grăitoare din diferite situații cu care oricine se poate confrunta. La finalul fiecărei ediții, câștigătorii primesc 5.000 de lei și se califică în semifinale, unde au posibilitatea de a câștiga 10.000 de lei. Doar două echipe vor ajunge în finală și vor concura pentru marele premiu, de 25.000 de lei. „Telespectatorii vor avea ocazia să învețe foarte multe despre finanțele lor, cum să țină cât mai mult banii în portofel și, de ce nu, cum să îi înmulțească. Este un joc bazat pe informații despre bani și circuitul lor în viața noastră”, a declarat, pentru libertatea.ro, Grațiela Duban , care a trecut de la divertismentul în televiziune la economii și finanțe inteligente.

„Emisiunea este plină de informații financiare utile, transmise într-un mod cât mai prietenos posibil, deci ar trebui ca teles­pectatorii să se aștepte să învețe cum să-și gestioneze banii. Bine, noi sperăm să-i și distrăm. Eu sunt responsabil de zâmbete, deci nu e mare presiunea. Încerc de mic, zilnic, să fac oamenii să zâmbească”, și-a completat Vladimir Dră­ghia colega de platou.

Grațiela Teohari Duban a mai prezentat, alături de Mihai Mitoșeru, tot în echipa Kanal D, emisiunea de divertisment ,,Se strigă darul” și a fost concurentă la ,,Survivor Romania” și la ,,Ferma”.

Articole similare