Sport

Gloria, turneu amical la Rm. Vâlcea

Handbalistele Gloriei fac ultimele pregătiri înaintea startului oficial în noul sezon competițional intern. Astăzi și mâine echipa buzoiană participă la un ­pu­ternic turneu amical la Rm. Vâlcea, alături de echipa gazdă, SCM, și de alte două grupări din Liga Națională, HC Zalău și Dacia Mioveni. O competiție tradițională organizată de Vâlcea, reluată după un an de pauză (în 2020 nu a avut loc din cauza pandemiei), turneul se va disputa în sistem fiecare cu fiecare. Gloria va susține astăzi două partide, împotriva gazdelor și a celor de la Mioveni, iar mâine dimineață va înfrunta Zalăul lui Gheorghe Tadici.

Program turneu

JOI, 19 AUGUST

• 10.00: Dacia Mioveni – HC Zalău

• 11.45: SCM Rm. Vâlcea – Gloria Buzău

• 17.30: Gloria Buzău – Dacia Mioveni

• 19.15: SCM Rm. Vâlcea – HC Zalău

VINERI, 20 AUGUST

• 10.00: HC Zalău – Gloria Buzău

• 11.45: SCM Rm. Vâlcea – Dacia Mioveni

La acest turneu, la care echipa vâlceană își va prezenta și lotul pentru noul sezon, va fi permis și accesul publicului, în proporție de 75 la sută din capacitatea sălii (1.620 locuri), cu respectarea legislației în vigoare.

După turneul din Sala ,,Traian”, Gloria își va îndrepta atenția spre primul sau primele meciuri oficiale ale noului sezon. Marți, de la ora 12.50, în optimile de finală ale Cupei României, fetele lui Aurelian Roșca o vor întâlni pe Dacia Mioveni, partidă ce va avea loc în Sala LPS din Bistrița. Dacă se va califica, echipa buzoiană va juca a doua zi, tot la Bistrița, în sferturile de finală ale competiției. Pentru Final Four, Cupa se va muta apoi la Brăila, meciuri pe 28 și 29 august.

 

Articole similare