Monden

FOTO | Dora Ungureanu și-a serbat ultimele zile de ,,burlăciță”

Artista a organizat o petrecere ,,în alb” alături de domnișoarele de onoare ce îi vor fi alături la nunta din acest week-end

Mare petrecere, ținute all white, domnișoare de onoare zburdalnice, povești dinaintea măritișului, dan­suri nebunești și emoții mari, pentru că zilele sunt numărate până la marele eveniment! Și cum nimic nu merge bine dacă petrecerea burlăcițelor nu are farmec și nebunie, Dora Ungurea­nu și-a chemat gașca de fete și a marcat ultimele zile care au rămas până când va îmbrăca rochia de mireasă.

Locația cu piscină a fost aleasă special pentru petrecerea dinaintea marelui eveniment, pentru ca fetele să se bălăcească și să se destrăbăleze, adică ,,să facă ce vor”, cum spune celebra piesă. Rochiile sexy și decupate au fost alegerea domnișoarelor care au însoțit-o pe Dora la ultima petrecere de fete de până în momentul în care își va pune verigheta pe deget, iar viitoarea mireasă a ales și ea volane, decupaje și rochi mini. Cele zece petrecărețe au servit șampanie și au mâncat aperitive alese, ca să încapă perfect, în ziua nunții, în ținutele alese de viitoarea mireasă. Pe finalul petrecerii, domnișoarelor li s-au alăturat și domnii, veniți și ei de la petrecerea organizată în cinstea mirelui, Florin Ioniță.

Nunta cântăreței, cununia religioasă și petrecerea-, vor avea loc în acest weekend la cort, unde sunt așteptați peste 400 de invitați, artiști, colegi de-ai Dorei, dar și prieteni dragi și mulți membri ai familiilor, având în vedere că nunta a tot fost amânată din cauza pandemiei. Prima cununie, cea civilă, a fost organizată în martie 2020, atunci când Dora și Florin au spus ,,Da” în fața ofițerului de stare civilă. Ziua de 14 martie a fost aleasă special de viitorii miri, pentru că în urmă cu șase ani, pe 14 martie 2014, cei doi s-au cunoscut și au început o relație frumoasă, care în acest week-end se va transforma în căsnicie.

Articole similare