Sport

Gloria, primul meci de handbal al anului

Handbalistele Gloriei Buzău încep anul competițional duminică, 15 ianuarie, de la ora 17.30, cu partida – din etapa cu numărul 12 a Ligii Florilor MOL – de la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, în compania CS Dacia Mioveni 2012.

Pentru meciul de duminică, clubul pune la dispoziţie bilete la preţul de 20 de lei. Acestea pot fi achiziţionate online, de  la  adresele www.entertix.ro  şi  www.mvticket.ro  sau  de  la casa de bilete de la Sala Sporturilor, deschisă duminică între orele 9.30 și 17.30. Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naştere (copie), a carnetului de elev sau a cărţii de identitate. Însoţitorii copiilor, ce depăşesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces  la respectiva competiţie, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul D, rândul 12. De asemenea, sportivii legitimaţi la orice club sportiv din municipiul Buzău vor avea acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în sectorul D, rândul 13, în baza legitimaţiei de sportiv vizată pe anul în curs. Biletele gratuite vor putea fi ridicate cu două ore înainte de începerea partidei, de la un repre zentatnt al clubului SCM Gloria Buzău, prezent la Sala Sporturilor.

Persoanele cu dizabilităţi şi persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate, în sectorul F, rândurile 1 şi 2. Biletele gratuite vor putea fi ridicate cu două ore înainte de începerea partidei, de la un reprezentant al clubului prezent la Sala Sporturilor.

Este primul meci al SCM Gloria după despărțirea de Adrian Chiruț. Gruparea a bătut palma cu un alt tehnician care provine din handbalul masculin, buzoianul Daniel Anca, care a fost antrenor la CSM București, acolo unde a pregătit în acest sezon echipa a doua masculină și pe cea de juniori 1. În vârstă de 43 de ani, Anca este al treilea tehnician care provine din handbalul masculin care e dorit de gruparea buzoiană, după Ovidiu Mihăilă și Adrian Chiruț.

Articole similare