luni, 06 iulie 2020

Gloria anchetează accidentul în care au fost implicaţi fotbaliştii U17

SCM Gloria Buzău a anunţat demararea unei anchete administrative care să cerceteze respon­sabilitatea firmei transportatoare faţă de producerea accidentului de sâmbătă, în care a fost implicată echipa de fotbal U17.

În ziua respectivă, în jurul orei 18.30, pe timpul deplasării de la Miercurea Ciuc, unde au susţinut un meci în Liga Elitelor U17, microbuzul care îi transporta de fotbaliştii juniori a derapat pe marginea drumului DN 2D, între localităţile Ojdula (Covasna) şi Tulnici (Vrancea), pe fondul ninsorii abundente. Din cauza faptului că microbuzul a fost uşor avariat, sportivii buzoieni au primit asistenţă de la autorităţile locale şi au ajuns în aceeaşi noapte în Buzău, cu un alt microbuz pus la dispoziţie de aceeaşi firmă de transport. Clubul din Crâng a precizat, prin intermediul unui comunicat, că familiile sportivilor au fost permanent ţinute la curent asupra situaţiei şi că nu s-au înregistrat victime.

,,Dorim pe această cale să mulţumim oamenilor ­ini­moşi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă care au participat la acţiune, autorităţilor publice din localitatea Tulnici şi celor care i-au găzduit temporar pe jucători”, se mai arată în comunicatul SCM Gloria.

loading...
error: Content is protected !!