luni, 06 iulie 2020

FOTO I 4 medalii de aur şi 2 medalii de argint pentru dansatorii buzoieni la Cupa Kronstadt de la Braşov 

Rezultat remarcabil pentru sportivii Vibe Dance Studio la Cupa Kronstadt la dans sportiv, care a avut loc la Braşov. Aceştia s-au calificat în nu mai puţin de opt finale şi două semifinale. În total sportivii Vibe Dance Studio au obţinut patru locuri 1, două locuri 2, un loc 5 şi un loc 6. În plus, două perechi au promovat, ca urmare a rezultatelor din ultimele competiţii, în clase valorice superioare.

Primii în competiţie au fost copiii care au concurat la ­ca­tegoriile Debutanţi şi Precompetiţional.

  • Debutanţi 4-7 ani Cha-Cha:

– Iustin Petru Preda şi Taria Bianca Vigheci – locul 5

– Justin Ungureanu şi ­Ari­a­na Constantinescu – locul 2

  • Debutanţi 4-7 ani Vals Lent:

– Justin Ungureanu şi ­Ari­ana Constantinescu – locul 2

  • Debutanţi Cha-Cha 8-9 ani:

– Patrik Gabriel Zamfirescu şi Bianca Georgiana Stoian – locul 10

– Alexandru Preda şi Diana Andrei – locul 1

  • Debutanţi Vals Lent 8-9 ani:

– Alexandru Preda şi Diana Andrei – locul 1

Aceste rezultate foarte bune asigură promovarea perechii la următorul nivel, Precompetiţional.

  • Precompetiţional 3 dansuri 10-11 ani:

– Leonard Preda şi Ioana Rotaru – locul 6

Sportivii de la clasele oficiale au continuat cu evoluţii bune şi rezultate pe măsură:

  • Clasă Hobby 6-9 ani:

– Tudor Oprea şi Daria Clopoţel – locul 1

În urma acestui rezultat şi în mai puţin de un an de competiţii Clasă Hobby – categorie mică de vârstă, Tudor şi Daria au promovat în următoarea clasă valorică din dansul sportiv – Clasa E.

  • Clasă E 12-13 ani:

– Andrei Anghel şi Mihaela Cîrstian – locul 10

  • Clasă D 10 – 11 ani.

– Eduard Gabriel Rusu şi Alessia Elena Cristea – locul 1.

Următorul concurs la care vor participa dan­satorii de la Vibe Dance Studio va avea loc la Suceava, Bucovina Dance Cup, pe 15 decembrie. Aceasta va fi, de altfel, şi ultima participare din acest sezon şi an pentru dansatorii buzoieni legitimaţi la Vibe Dance Studio.

Spectacol caritabil, în paşi de dans

Între timp, Vibe Dance Studio pregăteşte spectacolul tradiţional din preajma sărbătorilor de iarnă, unde vor evolua pe scenă toţi copiii, de la cei mai mici, până la sportivii care ne reprezintă la nivel naţional în competiţiile profesioniste. Anul acesta evenimentul va fi unul caritabil – „Împreună pentru Alexandru”! Cazul a fost preluat de pe pagina de Facebook a Asociaţiei ,,Împreună pentru buzoieni”.

Este vorba de un băiat de 5 ani, Alexandru Dicu, diagnosticat cu tulburare de spectru autist şi întârziere severă de dezvoltare în limbaj. Alexandru a urmat un tratament medicamentos, a făcut multe ore de terapie, dar, din păcate, în pofida sacrificiilor financiare făcute de părinţi, încă nu poate vorbi şi nu se poate exprima cum ar fi normal. Medicul lui Alexandru a spus că are o şansă de recuperare printr-o intervenţie de transplant cu celule stem la Viena, ale cărei costuri se ridică la 10.000 euro. Important de precizat că această intervenţie este necesar să fie făcută până la împlinirea vârstei de 7 ani. Oricine îl poate ajuta pe Alexandru, este invitat să ia parte la spectacolul de Crăciun.

Banii din bilete vor fi donaţi cauzei. Spectacolul va avea loc pe data de 20 decembrie, începând cu ora 17.30, în Sala Mare a Consiliului Judeţean Buzău.

loading...
error: Content is protected !!