vineri, 14 august 2020

Ce dietă şi exerciţii fizice adoptă buzoianca Ellie White pentru a-şi menţine silueta

Mulţi dintre fanii ei o întreabă pe artista Ellie White ce face de arată aşa de bine, deşi a trecut prin două sarcini, iar viaţa de artist nu îţi permite mereu o bună organizare a programului, odihnă şi mese regulate. Secretul nu e chiar un secret, spune buzoianca pe blogul său, oferind cele două reguli de care ţine cont mereu: alimentaţia şi sportul. Chiar dacă nu apucă atât de des să meargă la sală, de fiecare dată când are ocazia, Ellie spune că face sport acasă.

„Folosesc o bandă elastică, pentru a întâmpina o rezistenţă mai mare la ­exer­ciţiile la care lucrez cu greutatea proprie. În viitorul apropiat o să îmi iau şi un kettlebel, pentru a adauga puţină greutate, şi cam atât. Iar când îmi permite vremea, alerg în aer liber”, a detaliat cântăreaţa.

„După cafea, mănânc un iaurt simplu în care adaug o linguriţă de fibre din seminţe de cânepă”

Iar în ceea ce priveşte ­ali­mentaţia, Ellie punctează că a renunţat de foarte mult timp la sucurile acidulate care nu fac niciun bine, nu au nicio valoare nutriţională sau de hidratare, ci doar adaugă calorii în plus, şi a optat pentru apa plată.

„Dimineaţă beau un pahar de apă plată în care storc jumătate de lămâie proas­pătă şi abia apoi îmi beau cafeaua. După cafea, mănânc un iaurt simplu în care adaug o linguriţă de fibre din seminţe de cânepă, iar după asta, ziua mea pare mai bună”, a mărturisit fosta solistă de la DJ Project.

Ellie este de părere că mâncarea sănătoasă nu înseamnă neapărat dietă, ci chiar un stil de viaţă. Mamă a doi copii, Mihăiţă şi Maria, buzoianca şi-a învăţat şi prichindeii să mănânce sănătos, fără amestecuri ce le pot dauna stomacului în timp. „Nu trebuie să faceţi compromisuri imense pentru a slabi, ci doar să vă organizaţi puţin dieta. Eu optez pentru combinaţii sănătoase de mâncare, adică, dacă mănânc carne, încerc să o mănânc cu o salată verde, fără cartofi. Nu amestec carbohidraţi cu proteine decât dacă îmi este foarte poftă. De când am încercat să mă gândesc în felul astă la mâncare, viaţa mi-a devenit mai uşoară. Nu mă mai stresez foarte mult în legătură cu ce mănânc, pentru că mi se parte foarte simplu să fac combinaţii sănătoase de mâncare”, a mai precizat  vedeta.

Ellie este chiar un mare fan al salatelor, combinate în orice fel, mai ales la capitolul ingrediente. „Îmi place să le combin, să adaug sau să scot diferite ingrediente. De curând, am descoperit boabele de soia (edamame) şi le adaug în salatele mele. Sunt foarte gustoase şi sănătoase, iar amestecate cu quinoa, cuşcuş sau bulgur, sunt chiar o delicatesă”, a subliniat Ellie.

loading...
error: Content is protected !!