sâmbătă, 30 mai 2020

Ginkgo Biloba

Avand in vedere saturatia ridicata a extractului de plante, este posibil sa ai o idee despre eficacitatea pe care preparatele frunzelor acestui copac o au asupra corpului. De obicei, Ginkgo Biloba, pe langa componenta principala, include si ingrediente suplimentare. Acestea includ macronutrienti, oligoelemente si alti nutrienti. Ginkgo Biloba are actiune antispasmodica, efect anti-ischemic, actiune anti-edem, efect calmant, diuretic, actiune vasodilatatoare, previne deteriorarea neuronilor creierului. Ginkgo Biloba poate fi achizitionat din magazinul online de specialitate Vitacaps.ro.

Marturiile pacientilor arata ca Ginkgo Biloba contribuie la prevenirea astmului, la refacerea leziunilor auzului, a deficientei de vedere si la eliminarea problemelor de vorbire. Dupa tratamentul cu suplimentul alimentar Ginkgo Biloba, se observa urmatoarele efecte:

  • procesele de imbatranire stopeaza;
  • stimularea productiei de insulina;
  • elasticitatea vaselor este normalizata;
  • memoria se imbunatateste;
  • metabolismul glucidelor este restabilit;
  • scade vascozitatea sangelui.

Eficienta ridicata si efectul terapeutic al medicamentului asupra corpului uman, au fost dovedite de numeroase teste si recenzii.

Ginkgo Biloba – Indicatii de utilizare

Ginkgo Biloba este indicat pentru urmatoarele afectiuni: dementa senila, encefalopatie discirculatorie, tulburari neurosenzoriale, probleme de memorie, tulburari circulatorii, slabiciune neuropsihica, caderea parului.

Beneficiile suplimentare ale medicamentului Ginkgo Biloba include efecte vasoregulatoare. Medicamentul cu extract de Ginkgo Biloba este adesea prescris pentru bolile sistemice care apar in tulburari circulatorii severe.

Tinctura de Ginkgo Biloba

Tinctura de frunze de Ginkgo Biloba are proprietati benefice de neinlocuit. Acest medicament are un efect excelent asupra organismului si are diverse indicatii: scleroza multipla, migrena, astm bronsic, impotent, surditate. Tinctura este potrivita pentru persoane de varste diferite si dupa o saptamana de utilizare regulata, incep sa se simta efectele pozitive.

 

Extract de Ginkgo Biloba

Extractul de Ginkgo Biloba este utilizat pe scara larga in practica medicala si cosmetic, ca fiind cea mai utila componenta naturala. Efectul unic al acestei substante o face numarul unu in lupta impotriva caderii parului, a patologiilor vasculare sau a altor boli.

Preparatele pe baza de Ginkgo Biloba provoaca rareori efecte secundare si au o lista lunga de indicatii de utilizare. Ginkgo Biloba este o planta straveche care a rasarit pe planeta acum milioane de ani. Copacul este originar din Japonia si China.

Ginkgo Biloba – Beneficii

In practica medicala si cosmetologie sunt utilizate in mod obisnuit si frunze uscate ale plantei, care contin: esteri de linolol, esteri de ginkgolide, derivati de fenilpropan. In plus, Ginkgo Biloba contine si substante biologic active: vitamine, aminoacizi, terpene, acizi organic, oligoelemente, camfor. Compozitia fitochimica unica ajuta la cresterea elasticitatii peretelui vascular si la marirea vaselor de sange situate in creier. Ginkgo Biloba este eficient in combaterea proceselor inflamatorii de etiologie diferita.

 

Prin urmare, Ginkgo Biloba poate fi utilizat pentru: infarct miocardic, aritmie, ateroscleroza. Glicozidele Flavin, care fac parte din Ginkgo Biloba, au un puternic efect antioxidant asupra organismului. Utilizarea medicamentelor cu extractul acestei plante are un efect terapeutic puternic si ajuta la reducerea nivelului de colesterol din sange, la refacerea proceselor metabolice, la eliminarea denivelarilor de tesut si la intarirea vaselor de sange. In plus, Ginkgo Biloba are un efect general de intarire asupra corpului uman si contribuie la normalizarea tensiunii arteriale, imbunatatind memoria si eficienta.

 

 

loading...
error: Content is protected !!