vineri, 25 septembrie 2020

Ce măsuri de ordine publică iau jandarmii la meciul de pe Gloria

Sâmbătă, 17 august, începând cu ora 11:00, jandarmii buzoieni vor  asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele S.C.M. Gloria Buzău și Sportul Snagov.

Accesul pe stadionul “ Gloria” din Buzău va fi permis începând cu ora 09,00. Pentru îndeplinirea misiunii de ordine publică în afara arenei sportive, jandarmii vor coopera cu efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Ploiești, IPJ Buzău, ISU Buzău şi Poliţia Locală.

În scopul prevenirii incidentelor nedorite, jandarmii au recomandări pentru buzoienii care vor merge la stadion. „Recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar afecta buna desfăşurare a acestei competiţii sportive sau ar afecta climatul de ordine şi siguranţă publică în zona/ incinta arenei sportive”, transmite Biroul de Presă al IJJ Buzău, care reamintește și câteva reguli pentru prevenirea unor situații neplăcute cum ar fi:” să respecte măsurile luate de organizatori și indicațiile jandarmilor și agenților de ordine aflați în dispozitivele de ordine publică pentru desfășurarea evenimentului în condiții de maximă siguranță; să se delimiteze de persoanele sau grupurile de persoane care se manifestă contrar normelor de conduită civică sau care prezintă un comportament deviant; să vină la timp la stadion pentru a evita aglomerația și staționarea îndelungată la filtrele de control; să nu poarte asupra lor obiecte interzise prin lege sau de organizator și să nu afișeze inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență”.

De asemenea, jandarmii aduc la cunoștința buzoienilor faptul că în zonele apropiate arenei sportive, vor fi interzise vânzarea şi consumul de băuturi alcoolice cu două ore înainte de începerea competiției sportive.

loading...
error: Content is protected !!