Sport

Ghinion la tragerea la sorți! Gloria întâlnește vicecampioana Norvegiei în turul 3 al EHF European League

Adversar imposibil pentru handbalistele Gloriei în turul 3 preliminar al EHF European League! Sorții nu au fost deloc generoși cu echipa buzoiană la tragerea care a avut loc marți, la prânz, la sediul EHF de la Viena. Pentru un loc în grupele competiției, Gloria urmează să se dueleze cu vicecampioana Norvegiei, Storhamar!

Partidele vor avea loc pe 13/14, respectiv 20/21 noiembrie, manșa retur fiind programată la Buzău. Rămâne de văzut cum se va prezenta situația epidemiologică la momentul acela, Norvegia fiind una din țările cu restricții severe.

Amănunte, pe larg, în ediția print a cotidianului OPINIA de miercuri, 21 iulie.

Un comentariu

  1. Pai in afara de Lokomotiva Zagreb cam cu cine puteam sa zicem ca am avut noroc la tragere? Ghinion era daca picam cu echipele din Franta, Ungaria, Rusia sau cu Biettengheim, asa analizand ce echipe erau in urna aia, Storhamar era cea mai accesibila dupa cea amintita de mine mai sus, mai ales ca am avut noroc ca returul sa fie si la Buzau. Ghinion poate spune Valcea ca a avut, fiind cap de serie a picat cu un posibil adversar mult mai dificil decat noi..

Articole similare