Actualitate

Burse ale locurilor de muncă pentru buzoienii care doresc să se angajeze la YAZAKI ROMÂNIA SRL

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Munca Buzău organizează Bursa Locurilor de Muncă  la cererea  firmei YAZAKI ROMÂNIA SRL, punct de lucru Brăila. Bursa se va desfășura în perioada 26-29 iulie, în mai multe localități, pentru a se putea veni în sprijinul buzoienilor aflați în căutarea unui loc de muncă, cu preponderență din bazinul de ocupare Râmnicu Sărat.

Calendarul întâlnirilor cu reprezentanții firmei anunțat de AJOFM Buzău  va fi următorul: luni 26 iulie, ora 10, la sediul Primăriei Balta Albă;  Râmnicu Sărat, marți 27 iulie, ora 10, la sediul AJOFM din Rm. Sărat, str. plt. Torcaru, nr. 12 bis ; miercuri 28 iulie, ora 10, la sediul Primăriei Boldu;  joi, 29 iulie, ora 10, la sediul Primăriei Rîmnicelu.

„Nu se solicită o calificare prealabilă, angajatorul urmând să pregătească profesional viitorii angajați în meseria de confecționer cablaje auto. De asemenea, angajatorul asigură transportul din localitățile susmenționate către locul de muncă”, a declarat ec. Ionel Tociu, director executiv al AJOFM Buzău.

Articole similare