Politic

Ghici care este candidatul AUR la Primăria Săgeata

Un tânăr cu probleme penale a fost prezentat de filiala AUR Buzău drept candidatul ideal pentru funcția de primar al unei comune cu peste 4.000 de locuitori. Chiar înaintea prezentării tânărului menit să „aducă schimbarea” în Săgeata, discursul liderului județean al Alianței pentru Unirea Românilor a fost unul bombastic, despre infractori și politicieni insensibili care au fost puși la zid.

Dosarul penal, de loviri și alte violențe, în care candidatul AUR este inculpat se află din septembrie 2022 pe rolul Judecătoriei Buzău.

Lansarea candidatului a avut pe parcursul unei conferințe de presă cu retorică bombastică, în care traficul de droguri, păcănelele și infracțiunile care dau bătăi de cap autorităților au fost condamnate în unanimitate de membrii AUR prezenți. Valentin Roman, coordonator al filialei AUR Buzău și-a tapetat  discursul de lansare al candidatului pentru fotoliul de primar al comunei Săgeata cu un mesaj în care decadența din societate este cap de afiș. Au fost luați la rând traficanții de droguri, iubitorii de păcănele, dar și politicienii cu morală ieftină, care de 30 de ani au permis ca în comunități să se instaleze nesiguranța și promiscuitatea.

Însă conducerea AUR Buzău nu s-a sesizat despre problemele cu care se luptă candidatul propus să preia frâiele unei comunități de peste 4.000 de locuitori. Acesta are probleme cu legea fiind acuzat de violență fizică asupra unui bărbat. După nominalizarea drept candidat la fotoliul de primar din Săgeata, acesta a eliminat rapid câteva fotografii compromițătoare de pe social media în care își etalează veleitățile de gladiator. Într-una
dintre ipostaze, el apare înarmat cu o macetă, alături de câțiva amici echipați și ei ca pentru un război între clanuri.

Candidatul AUR lansat în cursa pentru Primăria Săgeata va trebui să se prezinte la următorul termen de judecată al procesului penal pe data  de 25 aprilie.

 

 

Un comentariu

  1. ASA SE FAC ACUM POZELE BINE CA NU SI AU CUMPARA CITE UN TAC SAU ALTA MASINA DE LUPTA E BINE ASA AR TREBUI SA SE SESIZEZE POLITIA SI SA I INTREBE DE UNDE AU ASA CEVA NU SAU POLITI E NUMAI PENTRU PROSTI ADICA CEI FARA PILE SI ARSENA DE LUPTA. VA ROG PUBLICATI COMENTARIUL SI NU CENZURATI VA MULTUMESC.

Articole similare