Monden

Gheorghe Turda, acuzații dure la adresa buzoiencei Nicoleta Voicu

Anii trec, dar se pare că Gheorghe Turda (75 de ani) nu uită și nu iartă unele lucruri! Contactat de jurnaliștii de la click.ro, îndrăgitul cântăreț de muzică populară a atacat-o, din nou, pe buzoianca Nicoleta Voicu (51 de ani), femeia cu care s-a iubit timp de un an, și de care s-a despărțit în urmă cu aproape trei ani.

Cei doi au încercat în ultima perioadă, să îngroape securea războiului, însă acest lucru pare imposibil. După ce și-au aruncat vorbe grele, în spațiul public, unul altuia, se pare că lucrurile nu reușesc să revină pe un făgaș normal. Asta pentru că atunci când are ocazia, artistul o atacă dur. „M-am lecuit de femei. Sunt bine așa cum sunt. Nu am mai vorbit deloc cu Nicoleta Voicu, exclus așa ceva. A fost foarte dur ceea ce s-a întâmplat între noi. S-a folosit de mine, dar așa se întâmplă în general… un om non-valoare profită mereu de o valoare. Așa a fost și în cazul meu”, a declarat Gheorghe Turda, pentru click.ro. Atunci când au fost întrebați de ce s-a produs despărțirea, fiecare a avut punctul său de vedere. Gheorghe Turda o acuza, în spațiul public, de faptul că buzoianca este o femeie oportunistă, iar artista, de cealaltă parte, mărturisea că fostul său partener de viață se comporta foarte rece cu ea și nu petreceau timp împreună.

„Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesională. Din timpul petrecut împreună, 99 la sută îl acorda lumii, celor care îl contactau. Stăteam împreună, iar el vorbea la telefon. S-a întâmplat de nenumărate ori să se trezească dimineaţa şi, în loc să mă privească, să se uite la telefon. Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie”, mărturisea Nicoleta Voicu, în cadrul unei emisiuni TV.

Buzoianca a devenit cunoscută prin prisma meseriei sale, aceasta fiind cântăreață de muzică populară. De altfel, artista s-a iubit timp de un an de zile cu Gheorghe Turda, de care s-a despărțit pentru că acesta era foarte preocupat de cariera sa, iar artista spunea că ajunsese să se simtă foarte singură.

Articole similare