Sport

Frig şi atât! FC Buzău, out din Cupa României

Stop joc în Cupa României pentru FC Buzău! Echipa buzoiană a fost eliminată, miercuri seară, în faza sferturilor de finală, de prim divizionara FC Voluntari, într-un meci disputat pe stadionul din Crâng.

La revenirea în tribune după o lună de înăsprire a restricţiilor, suporterii buzoieni n-au avut parte, din păcate, de un spectacol pe măsura afişului şi, mai ales, a mizei pusă în joc: un loc în careul de aşi al competiţiei. Pe lângă temperatura extrem de scăzută, fanii au trebuit să suporte şi o reprezentaţie cu mult sub aşteptări din partea ambelor echipe. Timp de 90 de minute, fazele de poartă au lipsit aproape cu desăvârşire, iar într-un astfel de scenariu era clar că diferenţa nu putea fi făcută decât de un moment special. Şi acesta a venit în minutul 57, când stoperul Buzăului, Daniel Vârtej, l-a atacat neglijent în careu pe Lorand Fulop, iar centralul Flueran, foarte aproape de fază, a indicat imediat punctul cu var. Execuţia lui Cosmin Achim l-a lăsat fără replică pe Relu Stoian: 0-1, rezultat care avea să se păstreze pe tabelă până la final.

De remarcat prezenţa în cele două echipe, spre finalul partidei, a unor fotbalişti în pragul sau trecuţi deja de 40 de ani: Ciprian Petre, la Buzău şi Gabriel Tamaş, la Voluntari.

După eliminarea din Cupa României, FC Buzău se va concentra exclusiv pe campionat, acolo unde va juca duminică, în Ghencea, împotriva Stelei, ultima reprezentaţie din acest an a băieţilor lui Cristi Pustai.

2 Comentarii

  1. Taci bai din gura ca au jucat de la egal la egal. Am plecat de la stadion fără sa imi fie rusine. Pustai a făcut echipa buna, nu ca Ilie Stan. Tot 19 jucatori au venit că la Brașov și n-am mai fost in sferturi de 10 ani.

  2. Era de asteptat, sa vazut diferenta enorma dintre cele doua, Buzaul este inca departe de a emite pretentii pt liga 1, mai ales cu un astfel de lot pe care il are acum, cu jucatori slabi valoric .

Articole similare