duminică, 07 martie 2021

„Frățiorul” are un frățior în Consiliul Local

Încă un ales local declară că trăiește exclusiv din ­indemnizația de consilier municipal. Este vorba despre președintele organizației județene a Uniunii Salvați România, Petrică Cîrstea, care se adaugă lui Silviu Roșioru, consilier local aflat la al treilea mandat și la al treilea partid pe care îl reprezintă în deliberativul municipal.

Conform declarației de avere de început de mandat, depusă pe data de 18 noiembrie 2020, Petrică Cîrstea deține un teren intravilan de 416 mp și unul agricol de 5.090 mp, ambele în comuna Tisău, o casă de locuit de 78 mp la Tisău și jumătate dintr-un apartament de 91,1 mp la Buzău. Nu are autoturism sau alte autovehicule, nici bijuterii sau opere de artă, nu are bani în conturi și niciun ve­nit în afara indemnizației de consilier municipal. În declarația de interese, el scrie că este unic asociat la SC Agro Demetra Mitra Consulting SRL.

În ceea ce îl privește pe Silviu Roșioru, zis ,,Fră­țiorul”, conform ultimei sale declarații de avere, de la sfârșit de mandat, din 12 iunie 2020, acesta deține, împreună cu soția, un teren agricol de 3.578 metri pătrați și o casă de 160 mp. El declară că are două autoturisme – Fiat 500 din anul 2016 și Opel Corsa din anul 2003 -, bijuterii în ­valoare de 10.000 euro și că a vândut, în anul 2020, un teren în valoare de 21.000 lei. De asemenea, Roșioru are de recuperat de la FC Gloria un împrumut în valoare de 54.000 lei. La capitolul ­ve­nituri, el declară doar ­indemnizația de consilier local, în valoare de 13.140 lei anual.

Silviu Roșioru a fost ales consilier local în anul 2012, pe listele Partidului Poporului-Dan Diaconescu, iar în 2016 pe listele PSRo, partid fondat și condus de Mircea Geoană, al cărui președinte pe județ a fost Adrian Mocanu. În 2020, el a devenit consilier din partea Partidului Mișcarea Populară.

1 COMENTARIU

  1. COMENTARIU EDITAT: Lasati ca Irinel o sa faca bani (…), posturile in deconcentrate pe care le (…), de la Mocanu Adrian caruia i-a vandut USR ul cu totul…de la prefectul Ionica sau Țibuc Irina pe care i-au nominalizat, sau pensionarii (…) Suditu , Bobe PMP, sau de la Vlase , nu-i purtați grija!
    Poate va fi el prefect, de ce nu?

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!