Monden

FOTO / Ziua în care Diana Ioniță a strălucit mai mult ca niciodată

După două evenimente care au marcat schimbarea statutului social al Dianei Ioniță (cununia civilă și cununia religioasă) a venit și rândul marii petreceri mult așteptate, în care artista și-a îmbrăcat rochia albă de mireasă. Cu câteva pietre prețioase și o diademă de prințesă, Diana a strălucit în ultimul week-end din luna aprilie la propriu, zâmbetul fiindu-i nelipsit din fotografiile care au fost postate pe rețelele de socializare. Tematica nunții a transmis două culori, alb și verde, iar invitații au păstrat nota cromatică până în cele mai mici detalii, transformând petrecerea nunții într-o reușită toatală, la unison! Alături de familie și de prietenii apropiați au sosit și colegii de scenă ai cântăreței, care au chefuit până în zorii zilei, pe acordurile formației vedetelor Marian Cozma și Marcela Fota.

Daiana Berbec, Silvana Riciu, Mirela Ursache, Dana Dobre, Dora Ungureanu, Irina Croitoru, Cătălina Suditu, elevii din „Ceata lui Ioniță” ai miresei și mulți alți artiști ai plaiurilor buzoiene au dorit să o felicite personal pe Diana și să îi fie alături în cea mai importantă zi din viața sa. Diana a optat pentru o rochie albă, imaculată, de prințesă, iar costumul mirelui Marian Ungureanu, all black, i-a completat perfect creația.

S-a dansat până spre dimineață, cu toții urându-le „Casă de piatră” și completare perfectă, atât în viață cât și pe scenă, ca artiști, și de ce nu, să se grăbească pentru următorul pas important din viața unui cuplu: copiii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare