Economic

3 tipuri de denim esențiale în orice garderobă

Piesele vestimentare din denim sunt atât versatile, cât și confortabile, însă mulți dintre noi ne rezumăm doar la câteva articole din denim, în special blugi. Totuși, articolele vestimentare din denim sunt de încredere, sunt iconice și îndeplinesc rolul mai multor piese. Ceea ce este atât de special la un articol din denim este că estompează granița dintre ținuta casual și cea formală.

Dacă ați observat că aveți câteva goluri în garderoba personală în ceea ce privește articolele din denim, iată câteva exemple de piese care nu ar trebui să vă lipsească:

Jacheta din denim

Jacheta din denim este articolul de care mulți credem că nu avem nevoie, dar s-ar putea să fim surprinși de câte ori o astfel de jachetă ne poate salva ținuta. De exemplu, dacă vi se pare că o ținută este puțin cam exagerată, o jachetă din denim o va îmblânzi rapid. Dacă simțiți că ieșiți din casă puțin cam dezbrăcată, jacheta din denim vă acoperă imediat. Dacă ținuta arată prea plictisitor, asta se va schimba pe loc cu jacheta din denim. Dată fiind țesătura sa de bumbac, jacheta din denim este specifică ținutelor casual, însă croiala sa structurată o recomandă și pentru ținutele mai formale. Cu alte cuvinte, jacheta din denim este una dintre cele mai versatile piese pe care le puteți avea în garderobă.

Blugi stretch cu talie midi

O pereche de blugi este un articol atât de evident și totuși atât de necesar. O pereche de blugi confortabili și cât se poate de măgulitori reprezintă o necesitate pentru orice garderobă. Trebuie să fie genul de blugi care să vă asigure tot confortul necesar, pe care să îi puteți îmbrăca rapid, în care să vă simțiți nelimitate și pe care să doriți să îi purtați în mod repetat pe tot parcursul săptămânii. O astfel de pereche de blugi poate fi purtată cu orice top și orice pereche de pantofi. Adesea, perechea de blugi ideală întrunește trei caracteristici principale, și anume culoare închisă care asigură versatilitate maximă, material stretch care prioritizează confortul și o talie midi, adică mijlocie spre înaltă, și asta pentru că nu este deloc plăcut să rămânem cu spatele gol atunci când ne aplecăm. Investiți într-o pereche de astfel de blugi și, cu siguranță, va deveni un articol vestimentar de încredere. Accesați maxwear.ro pentru a explora o gamă amplă de blugi pentru femei și bărbați.

Denim alb

Când auzim de denim alb, mulți dintre noi suntem înclinați să respingem ideea de a adăuga un articol alb în garderobă, și asta pentru că ar trebui să fim foarte atenți ori de câte ori am purta acel articol alb imaculat. Totuși, denimul alb este materialul verii și merită riscul. La fel de versatili ca blugii închiși la culoare, blugii albi se potrivesc cu orice altă piesă vestimentară. Cel mai important este că denimul alb nu va acționa ca un magnet pentru căldură, așa cum o fac majoritatea blugilor închiși la culoare. Cu alte cuvinte, o pereche de blugi albi vă permite să purtați cât e vara de lungă combinația preferată de piese vestimentare, și anume blugi și tricou, fără să transpirați și fără să vă sufocați de cald.

 

Articole similare