Monden

FOTO | Zi de sărbătoare în familia Irinei Fodor

Răzvan și Irina Fodor, care se bucură de una dintre cele mai cunoscute și apreciate căsnicii din showbiz-ul românesc, au devenit părinți spirituali pentru o fetiță. Potrivit spynews.ro Răzvan Fodor și soția lui, Irina, au botezat-o pe Leea Maria, fetița unor prieteni.

Prezentatoarea de la „America Express” este foarte activă pe paginile de socializare și împărtășește multe momente emoționante cu urmăritorii ei din mediul online și, bineînțeles, un eveniment atât de important nu putea rămâne departe de ochii fanilor. Buzoianca a publicat mai multe imagini alături de soțul ei, dar și de fiica lor. Mai mult, vedeta a postat și un mesaj prin intermediul căruia le-a mărturisit urmăritorilor ei cât de bucuroasă este că a botezat-o pe fetița prietenilor ei: „Așa o bucurie enormă e când prietenii îți devin familie! Să fii sănătoasă și fericită, Leea Maria! E o binecuvântare să îți fim nași! Vă iubim, Andra și Coso!”, a scris Irina Fodor pe rețelele de socializare.

Irina a mai precizat că astfel de evenimente o emoționează mult și se bucură că familia ei se mărește astfel, și că încrederea într-o relație este tot ceea ce contează. „Se construieşte în timp, totul, dar mai ales familia. Pentru că, la urma urmei, faptele spun totul. Eu aş simţi orice schimbare ar fi. În 14 ani nu s-a schimbat nimic, ne iubim la fel, râdem la fel unul cu altul, suntem aceiaşi parteneri de când ne ştim şi până acum. E greu să nu simţi schimbări dacă ele există. Dar nu s-a pus niciodată problema. Încrederea se construieşte în timp. Pentru că am văzut fiecare ce-i poate pielea celuilalt. Şi ce e prioritar pentru fiecare dintre noi. S-a nimerit aşa să ne potrivim, iar nucleul ăsta pe care am reuşit să-l formăm să fie cel mai important pentru fiecare în parte”, a conchis buzoianca.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker