Monden

FOTO | WRS, în echipă cu Emilian la „Te cunosc de undeva!”

„Te cunosc de undeva!” își sărbătorește majoratul cu o nouă ediție plină de transformări spectaculoase, iar din noua formulă face parte și WRS, buzoianul nostru faimos, care a fost cooptat să își demonstreze aptitudinile vocale și pe cele de dansator.

Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1 aduce pe scenă artişti născuți pentru spectacol. Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele viitorului sezon al emisiuni, care va putea fi urmărit  la Antena 1. Câteva dintre cele 16 vedete participante la acest nou sezon revin la „Te cunosc de undeva!”, în timp ce altele se află pentru prima oră în emisiune, situație în care se află multitalentatul WRS.

Concurenții sunt cuplați în opt perechi, scopul fiecăreia fiind să obțină cât mai multe puncte; finalistul Eurovision 2022 face echipă cu Emilian. Ei se vor duela cu Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU, Emi & Cuza.

Cei mai mulți dintre concurenți s-au declarat extrem de încântați de participarea în noul sezon și „avertizează” telespectatorii că vor avea parte de multă distracție, energie și divertisment, potrivit infomusic.ro. Sezonul anterior al emisiunii „Te cunosc de undeva!” a fost câștigat de Cuza și Emi, care revin cu forțe proaspete și noi transformări: „Cred că va fi greu să câștigăm și sezonul acesta, mai ales că juriul o să ne taxeze destul de drastic, pentru că avem deja experienţă. Oricum noi nu venim pentru câștig, ci ca să ne distrăm. Odată ce te-a prins microbul acestui show, greu mai scapi de el!”, a dezvăluit Emi.

Show-ul va fi prezentat de Alina Pușcaș și de Pepe, și va fi jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Articole similare