Sport

FOTO – VIDEO / S-a terminat rău pentru Gloria

Buzoienii au pierdut clar la Arad, 1 la 5

Gloria va juca încă cel puțin un sezon în Liga Secundă, după ce a pierdut clar barajul de promovare/menținere, 1 la 5 cu UTA, la Arad. Buzăul a sperat doar 17 minute, după care gazdele au marcat, la capătul unei lovituri de colț, prin Postolachi.

UTA a încris, tot din corner, la 4 minute de la reluare, după o respingere și un pas eronat la ofsaid al apărării buzoiene. Fazele fixe au fost călcâiul lui Ahile pentru Gloria, arădenii reușind să puncteze, în minutul 65, tot la capătul unei lovituri de colț.

La rându-i, Gloria a înscris golul de onoare prin Vali Alexandru, dintr-o lovitură liberă, trimisă pe sub zid. Revirimentul nu a venit însă, de înscris înscriind tot arădenii. Rusu a gafat, a trimis eronat către Stahl, atacantul gazdelor oferindu-i un assist pentru poarta goală omului meciului, Postolachi.

Coșmarul s-a încheiat în minutul 90, Otele sigilând tabela la 5 la 1, după ce a făcut ce-a vrut cu apărarea Gloriei, trimițând, ca un adevărat sniper, chiar lângă bara lui Rusu.

În urma rezultatelor cumulate ale barajului, UTA rămâne în Liga I iar Gloria o va lua de la capăt, cu speranța promovării proxime. Obiectiv ratat doi ani consecutivi.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker