Actualitate

FOTO – VIDEO / Hostel din Vernești, vandalizat la un majorat. De la ce liceu sunt tinerii

Dezastru la un hostel din Vernești după o noapte de petrecere a unui grup de elevi de la Liceul Teoretic „Alexandru Marghiloman” care au participat, week-end-ul trecut, la majoratul unui coleg. Lucrurile au devenit publice după ce proprietara hostelului, Denisa Çoban, a postat pe Facebook un text, însoțit de imagini și înregistrări video grăitoare despre modul în care tinerii au înțeles să se distreze.

„Balamuc de-a dreptul! Așa înțeleg unii tineri să se distreze! Nu a fost loc unde să nu rămână mizeria lor inumană! Dacă i-aș numi animale, ar suna frumos! Dacă așa înseamnă să te distrezi când faci 18 ani, categoric nu poți deveni altceva decât o lichea fără niciun viitor.

De la a îl pocni pe unul de l-au lăsat lat – m-am bucurat ca s-a ridicat de pe beton și nu l-au omorât de-a dreptul – până la da foc la pături afară și a stinge flăcările cu stingătoarele, am fost fericiți că nu am găsit totul scrum, curtea arăta toată ca după război, plină de spuma stingătoarelor…

 Cu toate regretele și scuzele părinților, îmi este greu să cred că nu ai idee că ai un asemenea specimen la ușă! Nu a făcut niciunul duș, băile folosite ca să fie distruse, așa de împuțiți indivizi…

Mai jos o mică parte din ce a rămas după indivizii ăștia de cea mai joasă speță”, a scris Denisa Çoban pe Facebook.

Ulterior, postarea a fost raportată – cel mai probabil de tinerii participanți la petrecere sau de părinții acestora – și a fost ștearsă de administratorul rețelei de socializare.

 

2 Comentarii

  1. Ce legătura are nefericita întâmplare cu liceul și cu profesorii? Nu înțeleg. Când ajung la liceu, copiii au deja 14 ani, cei “7 ani de-acasă” sunt încheiați de mult timp. In plus, școala oferă, in primul rând, informații necesare formarii profesionale, nu înlocuiește părinții! Ce pot face profesorii cu 28 de elevi intr-o clasa? Cât sa-i educe și cât sa le ofere informații? Părinții nu se descurca acasă cu educația a unul-doi copii, dar trebuie sa-i educe școala?
    De ce aruncați cu noroi intr-o instituție? Oare părinții nu au nicio responsabilitate in acest caz? Doar școala?

  2. Sunt de la mine din clasă, dar eu nu am fost. Așa elevi, așa părinți, așa profesori, care altceva decât să le pună note mari, nu știu!

Articole similare