Monden

FOTO/VIDEO | Georgiana Enică, din nou la „Românii au talent”, cu „DA” pe patru voci

Și-a încercat din nou talentul muzical, de data asta cu mai multă maturitate și determinare și mai puține… emoții ! Talentata buzoiancă Georgiana Enică și-a îmbrăcat cele mai frumoase straie populare și și-a luat inima în dinți ca să demonstreze încă o dată că vocea sa merită patru de „DA”.

Originară din Vintilă Vodă, iubitoarea cântului popular este elevă la un liceu din Buzău, la profilul științe sociale-filologie. Ea spune că a învățat să cânte de la bunica sa, care cânta în tinerețe și asta a inspirat-o și pe Georgiana să înceapă cursurile de canto. Așa că a rugat-o pe mama ei să o sprijine în acest drum muzical.

A participat de atunci la peste 20 de concursuri și festivaluri, însă cea mai mare dorință a sa a fost să îi cucerească pe jurații de la „Românii au talent”. Și a reușit! A venit la „Românii au talent” de două ori, prima dată doar pentru experiență, să încerce ceva nou. În urmă cu doi ani a cântat o piesă compusă pentru tatăl ei, însă nu și-a putut controla emoțiile și nu s-a descurcat foarte bine.

De curând, Georgiana a început să meargă să cânte și la nunți. Îi place mult, doar că nu ar vrea să ajungă să piardă nopțile în felul acesta. Cea care a sprijinit-o mereu este mama, care este îngrijitor pentru bătrâni. Tatăl Georgianei a decedat din cauza unei boli incurabile, în urmă cu 9 ani. Ea este singurul copil la părinți.

În paralel cu pasiunea pentru muzică, planul ei de viitor este să urmeze Facultatea de Litere, să devină profesoară de limba română, iar în timpul verii să și cânte, ca să îmbine plăcutul cu utilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare