Monden

FOTO/VIDEO | Dora Ungureanu, o nouă piesă care o reprezintă

O vara incendiară și cu multe proiecte muzicale ce poartă semnătura artistei Dora Ungureanu! După doi ani de pandemie, frumoasa brunetă și-a pus în practică toate ideile plănuite în studiourile muzicale și și-a încântat în fiecare week-end fanii cu noutăți muzicale.

Imediat după ce și-a organizat nunta visurilor sale, Dora și-a stabilit din nou prioritățile carierei și a început proiecte noi, pe toate ramurile artistice. În studioul Campus TV, o dată pe săptămână, Dora își cheamă colegii de breaslă să se destăinuie și să expună publicului sacrificiile pe care le fac pentru a ține pasul cu vedetele ce au o carieră de succes. Vineri, sâmbătă și duminică Dora merge împreună cu membrii band-ului său să le cânte petrecăreților ce și-au dorit-o pe scenă melodii de dragoste, de dor și de chef până dimineață. Iar printre picături, își mai alocă timp și pentru câte o melodie de suflet, așa cum s-a întâmplat și în cazul ultimei piese pe care a lansat-o, „Așa sunt eu”, o melodie reprezentativă pentru buzoiancă, după cum spune ea.

„Lansez o piesă care mă reprezintă și un text ce descrie perfect omul Dora Ungureanu, cu bune, cu rele și cu ce a realizat până acum. Mă bucur că în sfârșit a luat naștere hit-ul «Așa sunt eu» și pentru asta le mulțumesc tuturor celor ce s-au implicat în acest proiect!”, a scris Dora, pe una dintre rețelele sociale.

Și când nu este în studioul de televiziune, la evenimentele private sau la orele de canto cu copiii, Dora își cântă piesele la serbările câmpenești din județ, acolo unde horele și sârbele sunt la mare căutare și se înlănțuie în fața scenei, cu foc și veselie. Recent, artista a încântat publicul de la Beceni, localitatea sa de suflet, acolo unde locuiesc părinții săi și unde a crescut și ea, oamenii aplaudând-o minute în șir, la scenă deschisă, fiind rechemată cu bis-uri, cu mândria că este „fata” satului lor și o vedetă marcantă pe scena muzicală buzoiană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare