Actualitate

FOTO-VIDEO / Cultură de cannabis, descoperită la domiciliul unui buzoian

22 de percheziții domiciliare au fost efectuate joi, 5 mai, de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. –Biroul Teritorial Buzău, în Buzău, Brăila și București, la persoane bănuite de trafic de droguri și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Din 2020 și până în prezent, 11 persoane cu vârste cuprinse între 23 și 38 de ani s-au aprovizionat cuu droguri de risc (cannabis) și substanțe cu efect psihoactiv de la indivizi din Galați, Brăila și municipiul București, pe care le revindeau în Buzău, în diverse imobile închiriate.

Peste 700 de grame de droguri de mare risc (cannabis) și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive au fost ridicate în urma perchezițiilor, dar și telefoane mobile, precum și 6.500 de lei și 1.000 de euro.

Mai mult, polițiștii au descoperit la domiciliul unui bărbat din Buzău, o cultură indoor de cannabis.

Au fost puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele depistate fiind aduse la sediul D.I.I.C.O.T. Față de cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar față de alte două persoane s-a dispus continuarea cercetărilor sub măsura controlului judiciar.

Articole similare