Monden

FOTO – VIDEO / Amadeus a început în forță anul 2024

După seria de spectacole de Crăciun cu care fetele de la Amadeus au încheiat anul 2023, acestea nu au lăsat mult timp instrumentele deoparte și au pornit spre alte meleaguri și alte momente muzicale inedite, tocmai în Arabia Saudită. Încărcate cu energie, cu mult soare și nisip în jur, cele patru fete talentate au creat un spectacol de vis, după care au vizitat Elephant Rock din Al-Ula, considerată una dintre cele mai spectaculoase minuni geografice ale lumii.

În cadrul ultimelor show-uri, Andreea, Bianca, Patricia și Laura au purtat creații vestimentare ale unui brand românesc cu tradiție, reinterpretate și prezentate cu mândrie pe scenele spectacolelor lor. „Oriunde am cânta în această Lume, călătorim cu cele mai frumoase și autentice valori: muzica și tradiția noastră. Am fost mândre să purtăm aceste piese minuțios gândite, lucrate manual și foarte feminine, iar ca bucuria să fie și mai mare, am primit pozele imediat după concert, de la un fotograf român stabilit de câțiva ani buni în State, acolo unde am avut și reprezentația pentru 800 de oameni prezenți la concertul nostru de Crăciun, în Detroit (SUA)”, au scris fetele pe rețelele de socializare. În afara acestui brand tradițional, instrumentistele de la Amadeus au mai colaborat cu Alexandra Calafeteanu, la a cărei prezentare de modă au și participat anul trecut.

Cât despre ultimul clip filmat pentru piesa „Paint it black”, artistele au ales să colaboreze cu celebra buzoiancă Antonia Nae, pe care au declarat-o fascinantă datorită creativității cu care îmbină texturile în colecțiile ei. „Nouă ne place foarte mult să dăm importanță detaliilor. Ne place să oferim experiențe cât mai spectaculoase, să oferim emoții și povești prin tot ceea ce facem. Suntem mândre și onorate să lucrăm cu cei mai buni artiști, vizionari, designeri pentru proiectele noastre”, au spus fetele după proiectul muzical „Paint it black”.

Antonia Nae este unul dintre puținii designeri vestimentari din România care au reușit să lucreze pentru celebrități de renume internațional, iar printre acestea se numără și membri ai Casei Regale Britanice.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker