sâmbătă, 11 iulie 2020

FOTO | Scara exterioară din spatele sediului Prefecturii Buzău, reabilitată după 27 de ani la inițiativa prefectului Carmen Ichim

Scara exterioară din spatele sediului Prefecturii Buzău, veche de 27 de ani, va beneficia timp de 3 săptămâni de ample lucrări de reparații, după ce prefectul Carmen Ichim a solicitat Ministerului Afacerilor Interne să efectueze o expertiză tehnică și să aloce urgent fondurile necesare acestui obiectiv, adică aproximativ 44 mii lei.
Pe durata lucrărilor, accesul pentru cei care vor să ajungă la Serviciul Pașapoarte sau la etajele superioare ale imobilului se face pe intrarea dinspre Bd. Titulescu.
În perioada următoare, vor fi îndepărtate tencuiala și mozaicul afectate, precum și părțile metalice ruginite, urmând ca angajații firmei care a câștigat contractul să placheze scara cu gresie antiderapantă și să monteze o balustradă nouă.
În cele aproape 3 decenii de la darea în folosință, această scară nu a beneficiat vreodată de lucrări de întreținere, astfel că, din cauza uzurii avansate, devenise un adevărat pericol pentru cei care doreau să ajungă la Oficiul de Cadastru sau alte instituții care funcționează în clădire.

1 COMENTARIU

  1. Sper să avem curând un Prefect din partea Guvernului liberal….Astfel, va inceta sarabanda angajărilor prin transfer sau concursuri ”aranjate” din Prefectura Buzău, traficul de influență și multe altele……Si mai cred că vor fi anulate toate angajările de ”profesionisti” (pensionari m.a.i., pile, cunostinte, relatii etc)

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!