Administrație

FOTO / Râmnicenii, nemulțumiți de starea străzilor din cartierele mărginașe

Râmnicenii au taxat dur autoritățile locale, zilele trecute, pentru starea unor străzi aflate în cartierele mărginașe, postând mai multe fotografii pe rețelele de socializare. În imagini se poate vedea clar că drumurile sunt pline de gropi și de noroi, iar oamenii s-au simțit uitați de Primăria municipiului Râmnicu Sărat, făcând mai multe remarci acide la adresa autorităților.

Administrația Domeniului Public Râmnicu Sărat (ADP), instituție aflată în subordinea Primăriei, a răspuns nemulțumirilor oamenilor, transmițând că străzile aflate în zonele mărginașe ale orașului sunt în prezent în reabilitare, însă vremea nefavorabilă nu le-a permis muncitorilor să își continue treaba. La aceasta s-au adăugat lucrări în alte părți ale orașului, precum și pregătirile pentru festivitățile legate de Sărbătorile de iarnă, care i-au solicitat pe muncitori.

„În perioada care a trecut au avut loc activități specifice de ecologizare stradală pe toată raza municipiului, activități de întreținere și amenajare a spațiilor verzi, lucrări de bordurare și pietruire (…), plombare cu asfalt rece, montajul stegulețelor cu ocazia Zilei Naționale a României și lucrări de amenajare stradală specifice sărbătorilor de iarnă. O situație specială, din cauza timpului nefavorabil, am întâlnit-o în cartierele mărginașe, unde ploaia a creat neplăceri locatarilor (…) majoritatea drumurilor în cauză fiind în fază de reabilitare sau construcție. Pentru remedierea situației create s-a intervenit rapid cu utilaje și pietriș. Sperăm ca vremea din perioada următoare să permită constructorilor să continue șantierele începute. Echipele noastre sunt tot timpul pe teren și vom interveni cu promptitudine ori de câte ori este cazul”, a transmis ADP Râmnicu Sărat.

Un comentariu

  1. Mulțumim că ne-ați votat! O să ne reamintim de locuitorii din aceste străzi, cu 2 luni înaintea alegerilor locale, când o să punem la muncă câteva utilaje, să vă păcălim iar, ca să mă votați iar!

Articole similare