Administrație

FOTO / Râmnicenii, îndemnați să păstreze curățenia

Administrația Domeniului Public (ADP) din Râmnicu Sărat este în proces de salubrizare a mai multor zone din oraș, iar ieri a venit rândul ieșirii din municipiu spre Topliceni, acolo unde anumiți râmniceni s-au descotorosit de o cantitate însemnată de gunoaie. Cu o zi înainte, rigola din aceeași zonă fusese decolmatată, iar colectarea deșeurilor abandonate într-un mod necorespunzător a schimbat cu totul aspectul pasajului.

Autoritățile de la Râmnicu Sărat îi îndeamnă pe oameni să păstreze curățenia și să nu mai întreprindă astfel de acțiuni dăunătoare atât mediului, cât și aspectului orașului în care trăiesc. Cetățenii îndeamnă, la rândul lor, municipalitatea să monteze camere de supraveghere în locuri „consacrate” ca gropi de gunoi neoficiale, pentru a-i identifica pe făptași și a-i amenda.

„Noi am făcut curat… sperăm să se mențină! Așa cum anunțam în postarea de ieri, astăzi (12 iulie, n.r.) am salubrizat zona de sub podul de la ieșirea din Municipiul Râmnicu Sărat spre Topliceni. Fotografiile sunt grăitoare. Apelăm la bunul simț al cetățenilor pentru a păstra zona curată”, au transmis reprezentanții ADP Râmnicu Sărat.

Articole similare