ActualitateCultură

FOTO | Râmniceanca de 11 ani Maria Ilie, câștigătoarea Trofeului ediției „Vedeta familiei”

Râmniceanca Maria Ilie, o interpretă de muzică ușoară foarte talentată, de numai 11 ani, este câștigătoarea ediției „Vedeta familiei” difuzată de TVR1 pe data de 6 mai. Maria a realizat, fiind acompaniată de tatăl ei la chitară, o interpretare impresionantă a celebrei melodii „What’s Up” de la 4 Non Blondes. Interpretarea a fost prezentată la emisiunea „Vedeta Familiei” de la TVR și a captivat publicul prin vocea puternică și emotivă a artistei, care a transmis cu succes mesajul puternic și introspectiv al piesei.

Maria Ilie a urcat pe scenă și a cântat cu pasiune și sensibilitate. Ea îl moștenește în ceea ce privește abilitățile muzicale pe tatăl ei, subprefectul Gabriel Ilie, care a câștigat în urmă cu câțiva ani, pe când lucra în Ministerul Afacerilor Interne, un concurs de folk din cadrul Festivalului MAI. „Vedeta Familiei” este un talent-show în care protagonişti sunt copii cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani, care sunt prezentați publicului în fiecare sâmbătă, de la ora 9.30, pe TVR 1. Ei sunt introduşi în scenă de Florina Constantinescu şi de Laurenţiu Niculescu. Juriul care analizează prestațiile concurenților este format din interpreți cunoscuți de muzică populară și ușoară, Matilda Pascal Cojocăriţa, Elena Gheorghe şi Radu Bănică. „A fost un moment foarte frumos; se vede că moștenești talentul de la tata. Maria, ai un ambitus foarte mare și un control asupra vocii foarte dezvoltat. Felicitări”, s-a pronunțat, Radu Bănică după evoluția Mariei. La rândul ei, Elena Gheorghe a subliniat calități care s-au evidențiat din plin în interpretarea pe care a avut-o micuța și talentata interpretă din Râmnicu Sărat. „Maria, ești un copil bun și talentat care vindeci inimile cu vocea ta! Și pe noi ne-ai vindecat astăzi!”, a spus Elena Gheorghe. Și pentru că Maria este consiliată de mai bine de un an de zile în ceea ce privește vestimentația, ea a venit la concurs însoțită și de creatoarea de modă Sonia Trifan. Bineînțeles, alături de Maria a fost și mama sa care a trăit momentul cu emoție în public. Reamintim că Maria Ilie, în anul 2020, la numai 8 ani, a reușit să realizeze și să lanseze primul său videoclip, participând la diverse competiții unde prestația sa a fost strălucită. Ea a fost prezentă în concursul „Românii au talent”, o participare care s-a adăugat altor realizări ale sale în domeniul artistic, care sunt impresionante și pentru adulți, nu numai prin prisma faptului că au fost obținute la o vârstă fragedă, cele mai multe putând fi trecute la capitolul „în premieră”.

Maria Ilie este un copil comunicativ, vesel, sociabil, căruia îi plac mișcarea și plimbările în aer liber, această din urmă preocupare putându-se sesiza și din videoclipul ei intitulat „Voi zbura până la stele”, lansat în urmă cu doi ani.

 

Articole similare