Administrație

FOTO / O nouă autogară la Râmnicu Sărat

SC Transport Urban de Călători SA (TUC) din Râmnicu Sărat, operatorul de servicii publice de transport local al Primăriei din municipiu, anunță deschiderea unei a doua autogări, pe strada Horia, nr. 1A. Valoarea totală a investiției se ridică la 568.617,863 lei, bani proveniți din bugetul local al municipiului Râmnicu Sărat.

Noul sediu este compus dintr-o construcție modulară de tip container, în suprafață de 57,60 metri pătrați, a cărui investiție se ridică la 113.038,10 lei. 11 peroane pentru microbuze au fost amenajate în spic, cu o valoare de 90.803 lei, iar șase peroane pentru autobuze au fost amplasate la bordură, însumând 455.488,96 lei.

„Astăzi (luni, n.r.), începând cu orele 12:00, a fost inaugurată Autogara TUC din Râmnicu Sărat, o investiție necesară a Municipiului Râmnicu Sărat prin care li se oferă râmnicenilor și tuturor persoanelor ce tranzitează Râmnicu Sărat condiții moderne (peroane de așteptare, sală de așteptare, toaletă) în asigurarea transportului public de persoane atât local, județean, cât și interjudețean”, transmit reprezentanții Primăriei Râmnicu Sărat.

Articole similare