Sport

FOTO / Montana campioana. Pătârlagele merge la barajul pentru Liga a 3-a

Scenariu așteptat, sâmbătă, la cele două partide jucate concomitent, meciuri care au stabilit, în cele din urmă, campioana județeană. La egalitate de puncte, Team Săgeata și Montana Pătârlagele au „dat câte au putut”, cele două echipe conștiente fiind că duelul la distanță s-ar putea decide la golaveraj.

În cele din urmă, Pătârlagele a avut câștig de cauză, grație unei victorii fără istoric, 9 la 0, la Nehoiu. În același timp, Team Săgeata dispunea cu 15 la 0 de Metalul Buzău II. Cu plus 85 la golaveraj, cei din Săgeata au rămas, totuși pe poziția secundă, întrucât Pătârlagele a avut un bilanț mai bun, 111-21.

Din păcate, epilogul sezonului a lăsat un gust amar tuturor microbiștilor. Atât Nehoiu cât și Metalul II, lipsite de orice motivație, au făcut figurație pe teren, de unde și scorurile-fluviu. De altfel, imediat după cele două meciuri, conducerea AJF a anunțat schimbarea formatului actual al competiției, astfel încât golaverajul să nu mai fie cel de-al doilea criteriu de departajare.

Montana va disputa barajul de promovare împotriva campioanei județului Tulcea, acolo unde patru echipe – Hamangia Baia, Granitul Babadag, Pescărușul Sarichioi și Progresul Isaccea – sunt angrenate într-un play-off de promovare.

 

Articole similare