Monden

FOTO | Mirela Ursache oferă cadouri muzicale toată perioada sărbătorilor

Călătorului îi stă bine cu drumul, iar artistului cu evenimentele! Chiar dacă toate sunt în județe diferite, Luna Cadourilor înseamnă pentru Mirela Ursache cântări în Buzău și Râmnicu Sărat, Ploiești, București și Craiova. Fie că este chemată la o petrecere privată, fie că este invitată special la un majorat ori este așteptată la colidat, Mirela nu refuză nicio oportunitate de a-și demonstra talentul muzical, mai ales într-o lună specială, precum decembrie.

Frumoasa artistă și-a început luna cu petreceri private și cu colinde în târgurile de Crăciun, iar trecerea din 2023 în 2024 o va face într-o locație superbă, în Craiova, alături de artiștii Tavi Colen (ex-Talisman) și Emma de la Radio Zu. „Dacă în alți ani alegeam să fac un maraton al locațiilor, de la 2023 am ales să îmi iau la revedere într-un singur loc anul acesta, alături de colegii mei care vor oferi divertisment de calitate, Tavi Colen de la Talisman și Emma de la Radio Zu. Cu toții vom întreține atmosfera la Craiova, unde vom încerca să organizăm cea mai frumoasă petrecere de Revelion!”, a promis Mirela.

Până la sfârșitul lunii, buzoianca va colinda și acasă, în formule muzicale diferite, fiind pentru al treilea an consecutiv când primește cu brațele deschise invitația colegului său din showbizz, Florin Oancea. „Prin acest proiect, <Colindăm la tine acasă>, la care colaborăm an de an câțiva artiști, eu personal retrăiesc bucuria copilăriei în perioada sărbătorilor. Suntem norocoși că putem să dăruim din bucuria noastră și celor care vor să o primească cu aceeași caldură și cu brațele deschise, ca și noi! Suntem Ostașii Luminii și cu drag vă urăm sănătate și sărbători cu bine, în sânul familei”, a mai declarat Mirela. Ei și lui Florin Oancea i s-a alăturat maeștrii Traian și Dan Popescu, Adrian Barbu și Angela Manole.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker