Monden

FOTO / Marina Nițoiu: „M-aș întoarce oricând cu plăcere la radio, dar acum aleg televiziunea”

Cunoaște oameni extraordinari în fiecare zi, știe să se bucure mereu de momentele frumoase și își începe fiecare zi de muncă cu o scurtă… documentare. A dat acum radioul pe televiziune, dar oricând este întrebată Marina Nițoiu spune că perioada cea mai frumoasă din cariera sa este cea petrecută pe undele FM.

„Am fost la patru posturi de radio cu care am colaborat și m-am bucurat de multe momente frumoase. Îmi amintesc că într-o emisiune am avut ocazia să prezint o rubrică de știri funny chiar cu artistul meu preferat, Smiley. M-aș întoarce oricând cu plăcere la radio, dar acum aleg televiziunea. De cele mai multe ori simt că ziua are prea puține ore pentru câte lucruri aș vrea să fac. Printre primele lucruri pe care le fac dimineața este să mă documentez. Apoi îmi gătesc ceva rapid. Prefer să mănânc ceva făcut de mine, în felul acesta știu sigur că am folosit ingrediente sănătoase. Îmi pregătesc o cafea, încerc să nu uit de hidratare și din când în când mai reușesc să fac și puțină mișcare, dar partea asta o las de obicei pentru zilele libere. Prima întâlnire cu telespectatorii este de la 18.55, însă toată pregătirea începe mult mai devreme cu partea de redacție în care citesc știrile, urmăresc fiecare material, fac exerciții de dicție, iar la final urmează și partea de makeup și hairstyle. La finalul jurnalului de știri Focus 18, am o intervenție live din redacție în care le prezint telespectatorilor, pe scurt, subiectele cu care urmează să îi aștept de la 18.55 la Focus Sport”, își prezintă Marina în detaliu ziua de lucru.

Într-un interviu realizat de garbo.ro, buzoianca spune că în zilele libere încearcă pe cât poate să se odihnească corespunzător, să meargă și la evenimentele mondene la care este invitată, să facă și echitație, să citească, să se  uite și la un film, să facă sport și, mai nou, s-a apucat și de școala „moto”. „Câteodată, când am un week-end liber, îmi place să ies din oraș. Prefer excursiile de o zi pentru că îmi place mult să conduc”, a mai adăugat Marina.

Și, cum oricine așteaptă măcar o vacanță pe an, Marina a încheiat interviul povestind cu patos despre ultima vacanță, din Egipt, din martie. „Când am fost de ziua mea în Egipt, am avut parte de tot felul de activități la care visam de ceva vreme. Am înotat cu delfinii, am făcut scubadiving și am încercat o senzație uluitoare în momentul în care pur și simplu am mers pe fundul marii. Cam zece metri ne-am scufundat. A fost o experiență extraordinară. Mi-am promis că o să revin, mai ales pentru scufundări. Asta se întâmpla atunci, dar acum, după tragedia pe care au prezentat-o și colegii mei la știri, nu știu dacă aș mai avea curaj să intru în apă. Dacă mă avertiza cineva că există și riscul de a întâlni rechini, cu siguranță renunțam de tot la scufundări. Așa că, în următoarea vacanță nu am mai inclus activitățile subacvatice. O să vizitez Veneția”, și-a propus frumoasa buzoiancă.

Articole similare