Monden

FOTO | Marina Nițoiu a dat startul Superligii!

Fotbaliști celebri, fete frumoase și locație de top! Acestea au fost ingredientele startului de sezon al Superligii, lansată cu fast la un hotel de lux din Capitală. Vedete din lumea fotbalului, ambasadorii Superbet și oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au fost prezenți la cel mai spectaculos rebranding la nivelul primei ligi. Liga Profesionistă de Fotbal și eAD, firma care deține drepturile TV până în 2024, au încheiat un parteneriat cu Superbet, care a fost parafat printr-o ceremonie spectaculoasă, la hotelul Marriott din Capitală. Spre deosebire de conferințele de presă plictisitoare și masA banală de la LPF, unde se făceau tragerile la sorți, organizatorii au reușit să facă din această schimbare de brand un veritabil eveniment.

În centrul atenției acestei gale au fost Marian Ionuț Rada – fost campion al României – și buzoianca Marina Nițoiu, care și-au jucat foarte bine rolurile de gazde. La evenimentul din week-end a participat și Gino Iorgulescu, scump la vedere în ultimii opt ani. Din partea firmei eAd a participat Orlando Nicoară, directorul companiei, în timp ce noul sponsor, Superbet, a fost reprezentat de Vlastimir Vukadinović, directorul de marketing al companiei.

Prima ligă a României a suferit un rebranding masiv odată cu venirea noului sponsor. Liga 1 se numește de acum „Superliga”, fondul competiției este dominat de culorile alb și roșu, în mod ironic la primul sezon fără Dinamo în prima ligă. Competiția are o nouă minge, personalizată pentru Superligă, iar campioana urmează să primească un nou trofeu, care să semene cu cel din logo. În plus, este pregătit un nou imn pentru liga de elită a fotbalului românesc. După conferința de presă în care au curs mulțumirile dintr-o parte în alta, Orlando Nicoară a explicat că sunt în toi negocierile pentru un nou contract de drepturi TV, cu o valoare mai mare decât cele 29 de milioane de euro plătite pe sezon cluburilor.

Marina Nițoiu, responsabilă cu știrile sportive de la Prima TV, a anunțat că Superliga începe pe data de 15 iulie, iar obiectivul tuturor celor implicaţi este acela de a creşte şi calitatea meciurilor din campionat şi de a readuce oamenii la stadion, astfel încât campionatul românesc să treacă la următorul nivel. „A fost o onoare pentru mine să prezint acest eveniment, mai ales că partener de scenă mi-a fost Ionuț Rada. Din 15 iulie, SuperLiga poate fi urmărită și pe canalele Prima Sport”, a scris pe rețelele de socializare Marina Nițoiu.

Articole similare