Monden

FOTO | Larisa Uță și-a refăcut viața la Londra

Fosta soție a ,,talisma­nului” Alin Oprea și-a re­făcut total viața după divorțul de cântăreț, care a pus capăt celor 23 de ani de căsnicie. Transformarea impresionantă prin care a trecut Larisa în ultimul an are legătură și cu faptul că are un job bine plătit, iar copiii s-au acomodat repede cu noua locuință și cu stilul de viață englezesc.

Ea a devenit pasionată de fitness și merge în fiecare zi la sală, făcând schimbări radicale în stilul de via­ță pentru a arăta cât mai bine. La 45 de ani, Larisa are un trup de invidiat, pe care și-l întreține făcând exerciții fizice constant. Mai mult, Larisa își ține la curent fanii cu transformarea ei. Ea se antrenează aproape în fiecare zi și își susține cot la cot antrenamentele cu cele ale clienților săi personali. Fosta soție a lui Alin Oprea a absolvit Liceul cu Program Sportiv ,,Iolanda Balaș Soter” din Buzău, iar acum jobul de antrenor personal îi merge din plin.

De cealaltă parte, fostul soț, solistul trupei Talisman, trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Medana Medaria, acasă, în Româ­nia. În vârstă de 49 de ani, Alin a luat greutățile în piept și acum se bucură de căldura unei noi familii, care l-a primit cu brațele deschise. Dacă proprii copii l-au renegat odată cu despă­rțirea de mama lor, Larisa, copiii actualei logodnice, Medana, îl consideră deja tatăl lor.

Deși buzoianca Larisa Uță spune că ea le dă voie copiilor să-și vadă părintele, Melissa și Adrian refuză orice contact cu acesta. Practic, ei au rupt legătura cu părintele lor. În lipsa copiilor săi, solistul s-a apropiat foarte tare de copiii actualei logodnice, Me­dana. ,,Viața îți ia și îți dă mereu pe altă parte. Eu m-am trezit în sânul unei familii noi, cu copii cu tot, iar asta a fost cea mai mare binecuvântare. Asta m-a făcut să rămân ancorat în ­rea­litate și să depășesc mult mai ușor momentele trauma­tizante. În viața mea s-au schimbat doar personajele, eu rămânând același om. Mult mai echilibrat și împlinit însă”, a declarat Alin Oprea.

Copiii lui Alin cu Larisa, Melissa (19 ani) și Adrian (22 de ani), l-au exclus pe tatăl lor din familie după ce cântărețul a început relația cu Medana, în urmă cu doi ani. Aceștia s-au stabilit la Londra împreună cu mama lor și nu vor să mai audă de Alin Oprea. Disperat, anul trecut Alin a recurs la un gest extrem. Le-a scris copiilor săi o scrisoare des­chisă în care și-a vărsat amarul. „Dragii mei copii, tot ce am iubit mai mult pe lumea asta ați fost voi. Singurele persoane pentru care mi-aș fi dat chiar și viața ați fost voi. Mândria mea cea mai mare pe lumea asta ați fost voi. Orice ați fi și orice ați face, iubirea mea pentru voi este maximă și veșnică. Îngeri sau demoni, sfinți sau criminali, copii sau adulți, voi o să rămâneți mereu pentru mine fetița mea și băiețelul meu. Orice s-ar întâmpla nu vă judec, nu vă învinovățesc și nu vă urăsc. Sunteți sângele, sufletul și viața mea. Am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru voi, sunteți adulți și sunt convins că veți reuși în viață sau carieră cu sau fără mine de acum încolo. Vă iubesc!”, le-a transmis Alin Oprea copiilor lui, cu ochii în lacrimi, la „Xtra Night Show”.

Articole similare