Monden

FOTO / Irina Fodor, în vizită la nașa ei, cu ocazia zilei sale de naștere

Irina Fodor este foarte atentă cu membrii familiei atunci când are timp liber și când nu este implicată în proiectele de televiziune care o țin peste mări și țări. Așa că, după ce și-a încărcat bateriile alături de părinți, soț și fiică, s-a gândit să îi facă o surpriză nașei ei, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Nu s-a nimerit să se întâlnească chiar în ziua respectivă, însă și-a programat revederea fix la evenimentul „Târgul Agriculturii Românești” pe care nașa ei, Raluca, îl organiza la Slobozia.

„Pentru că am intrat în zodia fecioarelor, îmi sărbătoresc și eu Fecioara mea, pe nașa noastră.  Deși aș fi vrut, nu am apucat să ne vedem chiar de aniversarea ei, așa că am recuperat, două zile mai târziu și m-am dus direct la Ralu la muncă. Deși îmi propusesem să fie o vizită-fulger, la fața locului mi-am schimbat planurile pentru că, la târgul organizat de ea, am vizitat Muzeul Agriculturii, am descoperit o mulțime de oameni creativi din mâinile cărora ies lucruri cu adevărat fermecătoare, m-am bucurat de miros de lavandă și de un spectacol cu cai care m-a țintuit locului o perioadă lungă. Dar, ce voiam să spun: La mulți ani, Ralu’ a mea! Și la muncă, și acasă, ești exact așa cum te știu: organizată, implicată, atentă la nevoile tuturor celor din jur și absolut minunată! Mai vin la tine la serviciu, dacă mă mai primești!”, a scris Irina Fodor pe rețelele de socializare.

Irina Fodor s-a întors în țară în urmă cu aproape o lună, după ce filmările de la „America Express” au ajuns la final. Însă, la scurt timp după ce a ajuns în România, s-a pregătit, din nou, de plecare. De data aceasta nu a fost vorba despre muncă, ci de o vacanță. Prezentatoarea de la Antena 1 a plecat într-o vacanță pe mare, alături de soțul ei, Răzvan, dar și fiica lor, Diana. De altfel, familia a mai fost însoțită de un alt cuplu celebru de la noi, și anume Adela Popescu și Radu Vâlcan.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker