duminică, 20 septembrie 2020

Foto/ Întâlnire în premieră a publicului buzoian cu echipa de karting

Echipa de karting de la Palatul Copiilor a fost o apariție inedită pentru mulți buzoieni care  s-au aflat vineri după-amiază în parcarea din spatele Parcului Marghiloman.

Sub îndrumarea profesorului de karting Ionuț Ion, de la Palatul Copiilor,  copiii s-au dat cu karturile, un motiv de bucurie și pentru ei dar și pentru cei care au dorit să-i surprindă în fotografii. Unii dintre spectatorii mai mici au avut șansa chiar să urce în kart, și să plece acasă cu o amintire extrem de plăcută, cu toate că nu s-a încurajat acest lucru din motive doar de distanțare socială. Dar copiii, rămân copii și cu siguranță, cu toții s-au visat cu ochii deschiși la volanul unui monopost, știut fiind că începuturile marilor piloți de Formula 1 s-au petrecut tot cam așa, cu debutul pe un kart.

Despre această întâlnire în premieră a publicului buzoian cu echipa de karting, profesorul coordonator Ionuț Ion relatează în câteva cuvinte: „ A fost bine. Copiii erau fericiți că se dau cu kartul. Emoțiile nu mai contau. Spațiul a fost cam mic, dar ne-am descurcat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!