joi, 28 mai 2020

FOTO | Imaginile care demonstrează cât de gospodari sunt unii primari buzoieni

Unii primari buzoieni nu se deranjează să-și facă ordine în ogradă nici dacă li se anunță controalele din timp. În data de 28 aprilie, reprezentanții Gărzii de Mediu Buzău anunțau, pe pagina de Facebook a instituției, că în săptămâna următoare încep acțiuni de verificare a modului în care au fost salubrizate cursurile de apă, șanțurile și rigolele de pe raza unităților administrativ-teritoriale buzoiene, pentru asigurarea secțiunilor de scurgere a apelor mari.

La o săptămână distanță, surpriză! Pe lângă acțiunea de verificare a modului în care au fost salubrizate cursurile de apă, șanțurile și rigolele stradale de pe raza unităților administrativ-teritoriale pentru asigurarea secțiunilor de ­scur­gere a apelor mari, în săptămâna 4-8 mai 2020, Garda Națională de Mediu- Comisariatul Județean Buzău a desfășurat și acțiuni de verificare a salubrizării localităților, în special verificarea amplasamentelor unde s-au identificat depozitării ilegale de deșeuri în urma acțiunilor desfășurate în anul 2019, în vederea constatării modului de realizare de către U.A.T. a măsurilor stabilite de eliminare a acestora.

Acțiunile s-au desfășurat pe raza a 14 comune de pe raza județului Buzău, iar șapte primării au fost sancționate, valoarea sancțiunilor aplicate fiind de 70.000 lei, fiind impuse și măsuri de eliminare a deșeurilor conform prevederilor legale.

Verificările au continuat și în perioada 11 – 18 mai în nouă unități administrativ – teritoriale, și, din cauză că neregulie au fost cu duiumul, șase au fost sancționate cu amendă contravențională în valoare totală de 85.000 lei.

Acțiunile de verificare a stării de salubritate vor continua și la celelalte primării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!