joi, 02 iulie 2020

FOTO I Mesajul emoționant al unei diriginte de la Economic pentru clasa ei de absolvenți

Elevii clasei a XII-a C de la Colegiul Economic își îndreaptă recunoștința către diriginta lor, Paraschiva Căpriță, care i-a tratat timp de patru ani ca pe copiii ei, cu dragoste, responsabilitate și exigență în egală măsură, scrie revista Q-magazine.

La finalul anilor de liceu, elevii i-au dăruit un Omagiu înrămat în care au scris:

„Doamna dirigintă, cu lacrimi în ochi, noi, clasa dumneavoastră, dorim să vă împărtășim tot ce nu v-am spus în toti acești ani de liceu, de când suntem împreună. Lacrimile nu ne pot dispărea din ochi fiindcă nu ne vine să credem că au trecut cei mai frumoși ani, anii de liceu.

Vă mulțumim pentru ajutorul pe care ni l-ați acordat în tot acest timp, pentru implicarea dumneavoastră în toate activitățile pe care le-am susținut, pentru faptul că ați dorit să depășim limitele și să devenim o versiune mai bună a noastră. Vă mulțumim pentru că ne-ați tratat ca pe copiii dumneavoastră și că ați fost pentru noi, pe lângă profesor și diriginte, o prietenă și chiar o a doua mamă. Deși pe parcursul anilor de liceu s-a întâmplat să ne certăm mai rău, ați devenit o familie pentru noi și vă respectăm toată viața.

Chiar dacă vă mai supăram în orele de contabilitate, nu luam în serios testele și nu era zi în care să nu venim cu scutiri, dumneavoastră, cu calm, ați încercat să ne îmbunătățiți comportamentul. O să apreciem întotdeauna faptul că v-ați rugat pentru noi, că ați dorit să fim cunoscuți ca fiind o clasă bună. Vă vom avea mereu în suflete și nu vă vom uita niciodată.

Alături de dumneavoastră am făcut un pas important: am trecut de la adolescenți la adulții care urmează să-și ia viața în propriile mâini. Poate nu toți am învățat ce înseamnă contabilitatea, dar, cu siguranță, am învățat să fim oameni, iar pentru acest lucru noi, clasa a XII-a C, ne aplecăm în fața dumneavoastră”, au scris proaspeții absolvenți de la clasa a XII-a C de la Colegiul Economic.

La rândul său, Paraschiva Căpriță le-a arătat elevilor săi, înainte de final două fotografii și le-a spus: „Ne aflăm între două momente exemplificate în cele două fotografii: începutul anilor de liceu – clasa a IX-a C, când, am venit în mijlocul naturii, pe vârful Ivănețu, din județul Buzău, pentru a ne cunoaște mai bine și clasa a XII C – sfârșitul anilor de liceu, pe care vrem să-l facem în pași de vals și cu rezultate foarte bune. În cei patru ani parcurși împreună, cu bucurii și supărări, cu râsete și lacrimi, am devenit o adevărată FAMILIE. Am reușit, printre formule contabile, aprecieri sau critici să vă conduc pe calea Bunului Dumnezeu – singurul care vă poate ocroti și bucura cu adevărat sufletele.

Acum, când trebuie să vă îndreptați spre drumul vieții voastre,  sunt sigură că veți reuși în tot ceea ce vă propuneți. Pentru aceasta vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat: Bunului Dumnezeu, părinților voștri, colegilor mei și, nu în ultimul rând, vouă – ELEVILOR MEI – din clasa XII C, de la Colegiul Economic Buzău.

Vă rog, să nu uitați niciodată că sunteți bucățele din sufletul meu și întotdeauna vă aștept să reveniți, cu mare drag, la mine.

Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze și să aibă grijă de voi!

Ultima strigare a catalogului:

 1. ALEXANDRU MARINA                         14. IVAN GABRIEL
 2. BACIU COSMIN                                 15. IVAN FLORIN
 3. BÂRZOI  VALENTIN                           16. LĂCĂTUȘ ȘTEFAN
 4. CIMACENCO  IONUȚ                          17. NANU ALBERTINA
 5. CIOCU ADRIANA                                18. NECULA IONUȚ
 6. DAVID DELIA                                     19. NEDELCU AURA
 7. DOINAȘ GABRIEL                               20. NISTOR DRAGOȘ
 8. DRAGU MARIA                                   21. POPA JUSTIN
 9. DRUGĂU GEORGIAN                           22. RĂILEANU SABRINA
 10. FLOREA ANAMARIA                    23. RUSEN MARIAN
 11. HOROI IULIAN                           24. STUPARU ANA
 12. IACOB ANDREEA                        25. TĂNASE IOANA
 13. IACOB DARIUS                           26. UNGUREANU CRISTINA”.

Foto: Q-magazine

 

loading...
error: Content is protected !!