Administrație

FOTO | Grădiniță nouă la Beceni

Începând cu anul școlar 2023-2024, în comuna Beceni din județul Buzău va funcționa o nouă grădiniță cu program prelungit. Anunțul a fost făcut de primarul Adrian Burlacu, după efectuarea vizitei finale pentru acreditare de către experții Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP), instituție ce acreditează unitățile de învățământ din sistemul preuniversitar.

Inițiativa primarului Adrian Burlacu vine în întâmpinarea solicitărilor făcute de locuitorii comunei de a avea la nivelul localității o instituție de învățământ preșcolar cu program prelungit, care să asigure micuților servicii educaționale de calitate, dar și posibilitatea de a servi masa. Noua grădiniță va funcționa ca structură a Liceului Tehnologic Beceni.

„Cu eforturi considerabile din partea cadrelor didactice și cu sprijinul Primăriei Beceni, am reușit să îndeplinim condițiile cerute în ceea ce privește standardele de calitate și vom avea, așa cum am promis, prima unitate de învățământ cu program prelungit la noi în comună. Concluziile vizitei finale din partea Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar în vederea autorizării Grădiniței cu Program Prelungit au confirmat că îndeplinim standardele de calitate și, de la 1 septembrie 2023, această grădiniță poate funcționa. Este o muncă încununată de succes, unde doar eforturile comune ale tuturor factorilor implicați au reușit să facă acest vis realitate”, a transmis primarul comunei Beceni.

Articole similare