Administrație

FOTO | Forumul de tineret al Municipiului Râmnicu Sărat, sesiune de evenimente la Sinaia

În perioada 18-19 noiembrie, s-a desfășurat la Sinaia o serie de activități în cadrul proiectului „Forumul de Tineret al Municipiului Râmnicu Sărat – Școala Comunității”. Unul dintre cele mai importante proiecte prin care tinerii pot propune schimbări în comunitatea locală, participa sau asista la procesul decizional, a adus în același loc, atât voluntari, angajați din cadrul Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat, cadre didactice, cât și membrii proiectului. La evenimentul organizat la finele săptămânii trecute a participat şi senatorul social-democrat Liliana Sbîrnea.

Prima sesiune a evenimentului din Forumul de Tineret al Municipiului Râmnicu Sărat, a început la Primăria Sinaia, dis de dimineață. Aici, administratorul public al comunității, Marian Panait, a prezentat modul funcțional de lucru al municipalității, cu trecere prin toate instituțiile din coordonare, viziunea aplicată și i-a provocat pe cei prezenți cu întrebări și bune practici.

Cea de-a doua sesiune s-a desfășurat în incinta unei pensiuni din Sinaia, unde tinerii și decidenții au purtat discuții folositoare pentru viitorul sectorului de tineret râmnicean. În continuare, procesul de formare vizează integrarea bunelor practici descoperite, precum și cele din Municipiul Râmnicu Sărat în idei de politici publice generate din relația directă dintre tineri și decidenți. Forumul de Tineret al Municipiului Râmnicu Sărat este derulat de Asociația de Tineret ONIX, prin Programul Erasmus Plus.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker