Acasă Monden FOTO | Dora Ungureanu pregătește hituri cu ,,arome” orientale

FOTO | Dora Ungureanu pregătește hituri cu ,,arome” orientale

0
FOTO | Dora Ungureanu pregătește hituri cu ,,arome” orientale

Când ești tânăr și des­chis la nou, stilurile muzicale se combină cu drag și publicul îți mulțumește mereu pentru creativitate și te apreciază! Iar primă­vara totul înflorește, prosperă, zâmbește, așa cum și ideile Dorei Ungureanu au ,,răsărit” în lanț și s-au transformat în două proiecte muzicale unice, la pachet cu două clipuri de senzație.

,,Am filmat două colaje, unul dintre ele este stilul cu care deja mi-am obișnuit publicul, și anume muzică de petrecere, iar celălalt este un stil cu totul și cu totul nou, atât pentru mine și pentru formația mea, dar și pentru cei ce ne ascultă! În ultimul timp, printre pre­ferințele publicului, și mai ales ceea ce predomină la petreceri, sunt melodiile ritmate și cu influențe orientale, așa că m-am conformat cerințelor publicului meu!“, a spus Dora despre noutățile pregătite.

Iar cum totul trebuia să fie ,,ambalat” cores­punzător, colajele noi au avut parte și de filmări creative, pentru care artista a apelat la profesionistul Valentin Putere. ,,Când vine vorba de astfel de materiale video pe care ­pu­blicul urmează să le vadă și să le asculte, este o întreagă muncă înainte, o echipă care știe exact ce are de făcut, iar ceea ce îmi place foarte mult la toți oamenii cu care colaborez este seriozitatea! Sunt o fire extrem de punctuală și fixistă și îmi doresc în permanență să fie totul perfect până la cel mai mic detaliu! Astfel, publicul te va aprecia, pentru că fiecare percepe în stilul lui propriu prezența ta scenică, vestimentația, machiajul, dar și piesa în sine! Am conceput acest proiect alături de formația mea, dar și alături de băieții de la Supreme Studio care m-au ajutat foarte mult la realizarea acestor două colaje! Dar, evident, <vinovatul> pentru clipurile perfecte este Valentin Putere, cel cu care colaborez de foarte mulți ani și care mi-a învățat pretențiile și știe exact ce cadre trebuie să ia și ce nu! Cred că e și un <defect profesional> la mine, pentru că sunt foarte pretențioasă la capitolul video, dat fiind că, în trecut, am lucrat câțiva ani buni în televiziune! Abia aștept să apară pe micile ecrane aceste piese ritmate, exact pe stilul meu!“, a mai completat Dora.

În paralel, artista este și profesoară de canto, așa că zilnic muncește foarte mult alături de elevii săi, cei care fac parte din echipa Young Music School și de care Dora se simte foarte mândră. ,,Pe zi ce trece, tot mai mulți îmi trec pra­gul și tind să cred că, fiind așa mulți, eu fac lucrurile <ca la carte> ca profesor. Recent, am fost prezentă cu o parte dintre ei și la televiziunile naționale, tocmai din dorința de a vedea și ei cum funcționează o emisie în regim Live și a scăpa de emoții!”, a mai adăugat Dora Ungureanu.